Amb més de 20 anys d’experiència, FLORSPERATU és un referent destacat en el sector de la decoració floral. El seu principal objectiu és proporcionar-te Qualitat i Servei excepcionals: productes de primera qualitat, acabats detallats i dedicació màxima al client.

Independentment de l’estil que desitgis per al teu casament, FLORSPERATU farà realitat el teu concepte de decoració floral ideal, tal com sempre has somiat pel teu gran dia. Disposen dels complements necessaris per fer del teu casament un esdeveniment especial, únic i inoblidable.

Crearan un concepte personalitzat exclusivament per a tu, cuidant fins al mínim detall: des dels centres per a l’església fins a les flors per a les cadires i les taules del restaurant, o fins i tot petits detalls a casa teva. També s’encarregaran d’adornar el vehicle nupcial i ofereixen opcions com caixes rústiques, cistells de vímet amb hortènsies, gerros d’estil vintage per a les taules d’aperitiu o fins i tot un arc amb flors per a la teva boda civil en el camp. Amb FLORSPERATU, tot és possible.

Personalitzaran la solapa del nuvi amb subtils detalls del teu ram, proporcionaran un ramet per a cada dama d’honor, diademes per a les petites de la casa, cons de paper amb pètals perquè els convidats celebriu el vostre amor i, per descomptat, el ram de núvia, tot adaptat al teu gust. Simplement fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Fem rams de núvia, decoració floral per la cerimònia, el cotxe de la núvia i el banquet.
  Decoració floral segons l'estil dels nuvis.
  Calats pels nuvis, petit rams per les dames d'honor i detalls pels convidats.
 2. Feu rams de núvia personalitzats?
  Si, a més disposem de diferents packs.
 3. Teniu disponibilitat per desplaçament?