La Fonda Montseny va néixer l’any 2006 a l’edifici més antic de la vila de Breda, a Girona.

Sota la direcció de Josep Muniesa, xef de reconegut renom i propietari de l’establiment, ofereix una cuina d’autor amb uns plats exquisits cuinats amb productes frescos i de qualitat.

La Fonda Montseny és el lloc ideal per celebrar el banquet del vostre casament. Disposen de fins a tres menús de casament, tots molt complets i d’una gran qualitat gastronòmica.

També posen a la vostra disposició el servei de càtering on podreu personalitzar el vostre menú, segons les vostres preferències. Així, podreu gaudir on vulgueu del menjar exquisit que us ofereix la Fonda Montseny.

Les seves instal·lacions compten amb àmplies sales de fins a un màxim de 120 convidats per allotjar a tots els vostres amics i familiars. A més, hi ha una cafeteria exterior amb terrassa, per poder gaudir de la tranquil·litat que l’envolta.

Si després de la celebració us voleu allotjar, teniu disponibles 11 acollidors i tranquils apartaments amb capacitat fins a 4 persones. Aquests compten amb; sala d’estar, habitació, cuina-menjador i bany. Estan totalment equipats, amb aire condicionat, rentavaixelles, rentadora…

Compta amb un pàrquing per a tots els convidats. La Fonda Montseny us garanteix l’organització integral del vostre banquet, perquè no us hagueu de preocupar de res i pugueu gaudir al màxim del vostre gran dia.

A través de la seva pàgina web podeu contactar amb ells i us faran viure una experiència màgica!

Preguntes freqüents
  1. Teniu limitació per hores de celebració?
    No.
  2. Podeu adaptar els menús?
    Sí, podem fer menús per vegetarians, vegans, intoleràncies...
  3. Teniu exclusivitat en fotògraf i música?
    No.