Fusions Estilistes és un referent inigualable a La Bisbal d’Empordà per a les núvies que cerquen una experiència excepcional en el seu gran dia.

Ofereix un servei exclusiu per a núvies, capturant l’essència de cada dona i transformant-la en una visió de bellesa etèria. Des dels pentinats més elegants fins a les arranjades més delicades així com manicura i pedicura, l’equip expert de Fusions crea estils que completen a la perfecció el somni de cada núvia. A més. es desplacen per tota la comarca.

Per complementar aquesta meravella, Gladys Make Up ofereix un servei impecable de maquillatge, tant per la núvia com per les convidades, ressaltant la lluminositat i la naturalitat de cada rostre amb una precisió meticulosa. El resultat és una núvia radiant i confiada, preparada per brillar en el seu dia més especial.

Amb Fusions Estilistes i Gladys Make Up, cada núvia pot estar segura que la seva bellesa serà cuidada fins al darrer detall, fent del seu casament un record únic de gràcia i elegància.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Perruqueria i recollits per a la núvia, estètica (manicura, pedicura, depilacions...), tractaments de bellesa i assessorament d'imatge. També maquillatge complet i professional tant per núvia com convidades.
 2. Què inclou el pack de nuvis?
  Tenim pack de núvia i nuvi amb/sense desplaçament. Inclouen la prova de pentinat.
 3. Feu servei a domicili?
  Sí.
 4. Prepareu la núvia pels reportatges de preboda i postboda?
  Sí.