El Gran Palas Experience és un hotel resort de 5 estrelles situat a La Pineda, a la Costa Daurada. Compta amb vistes directes a la platja del Racó, un dels millors hotels per casaments a Tarragona.

La celebració del vostre casament serà una experiència única amb la infusió del sol i el mar. Al Gran Palas Experience compten amb un gran equip de professionals en el sector d’organització d’esdeveniments i de celebracions, intuïtius i versàtils, que s’ajustaran als vostres gustos i necessitats.

Gaudireu d’un gran ventall de serveis que faran de la vostra celebració, la més especial:

 • Wedding Welcome (copa de benvinguda).
 • Còctel gastronòmic a degustar als seus jardins o a la zona beach club.
 • Banquet (entrant, principal, postres, pastís nupcial i celler).
 • Sonorització.
 • Barra lliure.
 • Centres florals naturals i altres detalls totalment personalitzats.

A més, també posen a la vostra disposició el Gran Spa talasso i les suites de massatge sensorials, per tal de relaxar-se al màxim, abans o després de la festa. També trobareu unes habitacions elegants i modernes per no pensar en els desplaçaments després de la celebració o, millor, una sumptuosa suite amb vistes al mar i jacuzzi privat.

Al Gran Palas Experience tindreu el plaer de gaudir d’un personal dedicat i especialitzat en aconseguir que es compleixin els vostres somnis i idees. Segur que recordareu aquell gran dia, com una de les millors experiències de les vostres vides.

Preguntes freqüents
 1. Celebren més d'un casament al dia?
  No.
 2. Ofereixen menús especials?
  Sí, fem Menú kosher, Menú per a vegetarians, Menú infantil, Menú per a celíacs, Menú halal, Menú per a diabètics, Menú per a al·lèrgics, Vegà...
 3. Tenen exclusivitat en fotògraf, música, etc?
  Els seus menús inclouen el DJ de la casa, però hi ha possibilitat de portar-ne un de confiança. Us faran recomanacions de fotògrafs de la zona.