Gres-k Planet és la solució perfecta pels amants de la música que no poden imaginar una festa sense ella. Amb més de 25 anys d’experiència en el món de la música, ofereixen professionalitat, qualitat i una festa inoblidable per un dels dies més importants per a vosaltres.

Gres-k Planet treballa durament per proporcionar festes a mida als seus clients, amb un equip de primera línia i muntatges elegants i efectius. Aquesta discoteca mòbil ha interaccionat amb parelles de gustos diversos, acumulant un ampli coneixement i experiència que posen al servei dels clients.

A més de serveis de casaments, també ofereixen suport per a festes majors, aniversaris, noces d’argent i esdeveniments d’empresa.

El procés de treball en una boda amb Gres-k Planet inclou reunions personalitzades per triar la música i un muntatge adaptat a l’espai de cada celebració, assegurant una experiència espectacular per a tots els vostres convidats.

Gres-k Planet estarà disponible exclusivament per a vosaltres tota la durada del casament, des de la cerimònia fins al ball final tan esperat. I, per a aquells que ja teniu un DJ o un convidat especial, l’opció de lloguer i muntatge professional d’equips és per a vosaltres.

A més, ara també ofereixen el servei addicional de la Silent Disco, una festa on els convidats podran ballar amb auriculars o cascs, assegurant una experiència única i animada per a tots. És un servei que permet gaudir de la música en un espai amb restriccions sonores i, pot utilitzar de manera mixta, amb equip de so convencional o en mode silenciós. La Silent Disco permet crear diferents ambients musicals en un sol espai, això fa que sigui una opció divertida i inclusiva per a persones amb gustos musicals diversos.

No us perdeu aquesta gran oportunitat de gaudir de la millor experiència musical durant el vostre gran dia! 

Contacteu amb el seu equip de professionals i us assessoraran de forma totalment personalitzada per satisfer les vostres necessitats i preferències.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix?
    Música per la cerimònia, banquet i ball i, lloguer i muntatge de l'equip musical.
  2. Quins estils musicals té?
    Clàssica, pop, rock, jazz, actual...
  3. Disposa d'equip propi?
    Sí.