Sou dels que no us imagineu una festa sense música?

Gres-k Planet és una Disco Mòbil pels que s’estimen la música, per qui vol triar i remenar per poder escollir professionalitat, qualitat i en resum, una gran festa.

Gres-k Planet sempre ha estat una garantia pels seus clients, s’ho treballen molt per fer-vos la festa a mida (això si aportant la seva experiència i consell). I, si a això afegim un equip de primera línia, amb uns muntatges elegants i efectius, el resultat no potser altre que una gran festa.

Són més de 25 anys de dedicació exclusiva al món de la música. En aquest temps han fet casaments amb parelles d’orígens, gustos i edats molt diversos. Fruit de la interacció amb totes aquestes parelles, han acumulat molts coneixements i experiència, i com ens comenta el seu responsable, Francesc Lloveras: “Mai podrem agrair prou l’aportació de coneixements que em rebut dels nostres propis clients”. I, tot això està al vostre servei!

No només fan casaments, també festes majors, aniversaris, noces de plata, festes d’empresa, així com la venda, lloguer i instal·lació d’equips de so, llum i vídeo.

Com funciona un casament amb Gres-k Planet?
Per començar tenen una trobada amb vosaltres perquè els conegueu, sense cap compromís.
Si us ha agradat el que heu vist i us han explicat, tenen una segona trobada per personalitzar el casament segons els vostres gustos i idees i, triar cançons.
I, el Gran Dia, us trobareu amb un muntatge perfectament adaptat a l’espai de la celebració, un servei professional i una festa inoblidable.

Gres-k Planet ofereix els seus serveis durant tot l’esdeveniment, des de la cerimònia i el banquet, fins al ball final tan esperat.

I, si ja compteu amb DJ o és algun convidat i l’únic que necessiteu és tot l’equip i l’estructura, posen a la vostra disposició el servei de lloguer i muntatge totalment professional.

Sense cap mena de dubte, són la solució ideal per donar-li el toc més engrescador i animat al vostre dia! Contacteu amb el seu equip i us oferiran un assessorament completament personalitzat.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereix?
    Música per la cerimònia, banquet i ball i, lloguer i muntatge de l'equip musical.
  2. Quins estils musicals té?
    Clàssica, pop, rock, jazz, actual...
  3. Disposa d'equip propi?
    Sí.