Hebe-Clara_Estètica

Hebe-Clara Estètica és el centre d’estètica ubicat a Girona especialitzat en tractaments per a la pell, enfocat a brindar nutrició i hidratació.

L’estètica treballa amb els productes Integrée, basat en un mètode d’estètica biològica integrada (MEBI), destaca per l’alta qualitat dels seus cosmètics i tecnologia. Aquesta metodologia permet reequilibrar els teixits cel·lulars i eliminar l’efecte rebot de qualsevol tractament.

Si busqueu un centre de tractaments facials per lluir una pell radiant el dia del vostre casament, no dubteu i contacteu amb la Clara, l’experta darrera Hebe-Clara Estètica. Us assessorarà d’una manera personalitzada i adaptada a les vostres necessitats. Us recomanarà de manera professional el millor tractament per a la vostra pell perquè estigueu guapes el dia més important.

Amb els tractaments d’Hebe-Clara Estètica, podreu gaudir d’una pell fantàstica, radiant i saludable, preparada per lluir al vostre esdeveniment. Contacteu i reserveu per rebre els millors tractaments d’estètica de Girona.

Preguntes freqüents
  1. Fa tractaments personalitzats?
    Sí.
  2. Quins serveis ofereix?
    Tractaments corporals i facials de nutrició i hidratació.
  3. Amb quin producte treballa?
    Integrée, MEBI.