heredad_segura_viudas

Heredad Segura Viudas és una antiga bodega amb molta història, que es remunta al segle XII, ubicada a les afores de Barcelona. Es troba en un entorn únic i singular, ideal per a la celebració d’esdeveniments especials, com ara casaments, banquets, comunions o qualsevol altre mena de celebració. 

La finca, situada al cor de l’Alt Penedès, compta amb una gran superfície amb vinyes, boscos i camps de conreu. L’entorn és tranquil i acollidor, i ofereix unes vistes espectaculars de la comarca.

Per a la celebració del vostre gran dia, Heredad Segura Viudas us ofereix diferents opcions, des de cerimònies en l’aire lliure fins a banquets en sales interiors. La finca disposa de diferents espais, terrasses, patis, jardins i menjadors. 

Compten amb un equip d’experts que s’encarregaran de planificar i organitzar l’esdeveniment, cuidant fins a l’últim detall. L’equip estarà a la vostra disposició per a assessorar-vos en tot el que necessiteu, des de la tria de cada espai fins a la creació del menú que s’adapti a les vostres necessitats.

Si esteu buscant un entorn únic i especial per a celebrar el vostre gran dia, Heredad Segura Viudas és una opció excel·lent. Gaudireu de la vostra parella i convidats entre vinyes i natura.

Preguntes freqüents
  1. En quin entorn es troba?
    Entre vinyes, boscos i camps de conreu.
  2. Amb quins espais compta?
    Menjadors, sales, jardí, terrassa, espai per a cerimònia civil...
  3. Hi ha límit de convidats?
    No.