L’Hostal la Plaça, que data de l’any 1968, es troba a l’Erill la Vall, situat just davant de l’església romànica, on podreu portar a terme la vostra celebració religiosa. Tanmateix, disposa d’un preciós jardí per a la celebració civil en el que es poden realitzar uns fantàstics muntatges pel còctel de benvinguda dels convidats.

És un hostal acollidor i familiar, on es respira un ambient tranquil i agradable, i on l’Oriol i en Xavier (nets dels fundadors de l’Hostal) seran els encarregats de què no us falti de res per a la celebració del vostre casament. Compten amb un equip de professionals experts en l’organització de banquets i us ajudaran amb la gestió dels espais i la decoració.

L’Hostal disposa de 17 habitacions acollidores i confortables, recentment renovades a escollir entre una doble o una doble especial amb hidromassatge i cromoteràpia, per als nuvis. A 4km del Parc Nacional d’Aigüestortes i de Sant Maurici, dins del conjunt d’esglésies romàniques i a prop de l’estació d’esquí Boí i a un pas del balneari de Caldes de Boí.

Pel teu banquet podràs oferir un menú personalitzat, de cuina inspirada en les receptes tradicionals de la zona. A més a més, podràs celebrar el teu casament fins l’hora que vulguis, i sense compartir espai amb ningú. Genial!

Preguntes freqüents
 1. De quins espais disposeu?
  D’un jardí, d’un restaurant i d’un pàrquing pels convidats.
 2. Quina ubicació teniu?
  A l'Erill la Vall, Lleida.
 3. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina tradicional de la Vall.
 4. Limitació horària?
  No.