L’Hostal Montserrat és un lloc encantador i està situat al cor del Parc Natural del Montseny. Amb una gran història i envoltat d’un entorn natural impressionant, és el lloc ideal per la celebració del vostre casament.

L’espai ofereix una varietat d’espais per dur a terme esdeveniments inoblidables. Els seus amplis jardins i terrasses són perfectes per a cerimònies a l’aire lliure, envoltades de la bellesa natural de l’entorn. A més, compten amb sales elegants i ben equipades per a celebracions més íntimes.

L’equip de professionals de l’hostal s’encarrega de tots els detalls, des de la decoració fins al banquet, assegurant-se que cada esdeveniment sigui únic i personalitzat. A més, ofereixen serveis addicionals com DJ, servei de fotografia i menús fets a mida.

L’Hostal Montserrat compta amb unes instal·lacions acollidores i ben equipades, oferint als hostes una estada còmoda i relaxant. Les habitacions són espaioses i decorades amb gust. A més, el personal és amable i atent, assegurant-se que els clients se sentin com a casa.

A més, fan casaments de totes les mides, ja sigui un gran casament o un microcasament més íntim.

Contacteu amb l’Hostal Montserrat i celebreu el casament que tant heu somiat.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Banquet, allotjament, cerimònia, menús, DJ, decoració...
  2. Fan menús personalitzats?
    Sí.
  3. En quin entorn es troba?
    Un entorn natural.