L’Hotel Alàbriga, ubicat a Sant Feliu de Guíxols, és més que un simple hotel de luxe a la Costa Brava. És el lloc ideal per fer realitat els teus somnis de casament, oferint un servei personalitzat i instal·lacions espectaculars.

El seu equip creatiu i professional treballa de la mà amb cada parella per garantir una experiència de casament única. Amb àmplies zones enjardinades de 325 m2 i vistes espectaculars al mar, l’Hotel Alàbriga proporciona l’escenari perfecte per a celebracions inoblidables, incloent:

 • Diferents salons de banquets.
 • Terrassa amb vistes panoràmiques.
 • Zones enjardinades per a cerimònies.
 • Carpa per a esdeveniments especials.
 • Espai de ball per posar el toc final a la festa.

La cuina mediterrània, tant deliciosa com personalitzable, compleix els desitjos culinaris de cada parella. Ofereixen diversos menús adaptats a cada ocasió. A més, els vostres convidats poden allotjar-se en un dels 29 apartaments de luxe que posen a la vostra disposició.

Per a més informació i assessorament personalitzat, no dubteu a contactar amb l’Hotel Alàbriga, l’escenari ideal per celebrar el dia més important de les vostres vides. Descobreix com poden fer del teu casament una experiència única i inoblidable!

Preguntes freqüents
 1. Número de convidats?
  De 20 a 200 persones.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, decoració...
 3. Celebren més d'un esdeveniment al dia?
  No.
 4. Quin tipus de cuina serveixen?
  D'autor, de mercat, tradicional, internacional...
 5. Serveixen pastís de noces?
  Sí.