L’Hotel Alàbriga és un hotel d’una gran categoria i de luxe, situat a Sant Feliu de Guíxols, al cor de la Costa Brava.

És el lloc perfecte per a fer realitat els teus somnis i fer del teu gran dia, un dia totalment inoblidable. A Hotel Alàbriga compten amb un equip de professionals capacitats per a fer feliços a tots els seus clients, assessorant i ajudant amb totes les vostres preparacions perquè no us falti ni el més mínim detall.

El seu equip creatiu i professional presenta una proposta individual, per tal d’assegurar-se que cada parella visqui una experiència única.

L’hotel posa a la vostra disposició àmplies zones enjardinades de 325 m2, amb unes espectaculars vistes al mar, per gaudir al màxim del vostre casament. Trobareu un munt d’espais per una celebració perfecta:

 • Diferents salons de banquets.
 • Terrassa.
 • Zona enjardinada.
 • Carpa.
 • Zona de ball.

Hotel Alàbriga us ofereix una cuina mediterrània per menjar allà o bé, com a servei de càtering. Tenen diferents menús per a cada ocasió, totalment personalitzables segons els vostres gustos i preferències. A més, també podreu allotjar als vostres convidats en un dels 29 apartaments de luxe, que l’hotel posa a la vostra disposició.

No dubteu a contactar amb ells per rebre més informació i per rebre un assessorament. És, sens dubte, l’espai ideal per celebrar el dia més important de les vostres vides. 

Preguntes freqüents
 1. Número de convidats?
  De 20 a 200 persones.
 2. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia, fotografia, música, decoració...
 3. Celebren més d'un esdeveniment al dia?
  No.
 4. Quin tipus de cuina serveixen?
  D'autor, de mercat, tradicional, internacional...
 5. Serveixen pastís de noces?
  Sí.