L’Hotel Balneari Vallfogona és l’hotel perfecte per a la celebració d’un esdeveniment romàntic i important, com ho és un casament. Aquest balneari, situat a 1,5 km de Vallfogona de Riucorb, va ser fundat l’any 1901 per aprofitar les aigües mineromedicinals que existien a la zona des del segle XIX. L’edifici de l’hotel ha estat en constant renovació des de l’any 1992.

Ofereix unes instal·lacions elegants, àmplies, confortables i acollidores, pensades perquè tothom s’hi senti a gust. L’estil i la decoració de l’hotel manté una perfecta harmonia amb l’entorn natural. Entre els espais destaquem els salons per al banquet, el parc privat enjardinat amb piscina, la capella i els espais per a la cerimònia civil, entre altres.

Pel que fa al convit, el seu restaurant proporciona l’escenari perfecte per el dia més important de les vostres vides. El seu equip de xefs i cuina fusiona ingredients frescos de la regió amb tècniques culinàries innovadores per crear un banquet nupcial que sorprendrà fins i tot els paladars més exigents. Cada plat és una obra d’art culinària, dissenyada per complementar la bellesa i l’elegància del teu casament.

Des de la cerimònia fins a la festa, el Restaurant de l’Hotel Balneari Vallgofona garanteix una experiència nupcial única. El seu personal, altament qualificat s’assegurarà en tot moment que tots els aspectes del casament  estiguin perfectament organitzats i executats, permetent-vos a tu i la teva parella viure cada moment del casament amb total intensitat i sense preocupacions. 

Deixa que el teu casament prengui vida al Restaurant de l’Hotel Balneari Vallgofona. Contacta amb ells avui mateix i comença a planificar una celebració que et deixarà amb records inoblidables per a tota la vida.

 

 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquet, parc privat enjardinat, piscina exterior, parc infantil, pàrquing, capella i espais per a ceromònia civil.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil i religiosa, música i decoració.
 4. Quina localització teniu?
  Muntanya.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  tradicional amb tocs d'autor
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Sí, però amb flexibilitat.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.