L’Hotel Balneari Vallfogona és un perfecte emplaçament per a la celebració d’un esdeveniment romàntic i important, com un casament. Aquest balneari, situat a 1,5 km de Vallfogona de Riucorb, va ser fundat l’any 1901 per aprofitar les aigües mineromedicinals que existien a la zona des del segle XIX. L’edifici de l’hotel ha estat en constant renovació des de l’any 1992.

Ofereix unes instal·lacions elegants, àmplies, confortables i acollidores, pensades perquè tothom s’hi senti a gust. L’estil i la decoració de l’hotel manté una perfecta harmonia amb l’entorn natural. Entre els espais destaquem els salons per a banquet, el parc privat enjardinat amb piscina, la capella i els espais per a la cerimònia civil, entre altres.

Pel banquet els xefs elaboraran un menú de cuina de mercat i mediterrània, amb tocs d’autor i personalitzat.

Disposa de personal altament especialitzat que vetllarà en tot moment pel perfecte desenvolupament del casament, perquè vosaltres només penseu en gaudir de cada moment, sense haver de patir per res.

 

 

 

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 250 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons per a banquet, parc privat enjardinat, piscina exterior, parc infantil, pàrquing, capella i espais per a ceromònia civil.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Banquet, cerimònia civil i religiosa, música i decoració.
 4. Quina localització teniu?
  Muntanya.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Casolana i mediterrània.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Sí, però amb flexibilitat.
 10. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.