logo-hotel-cal-barber

Situat al poble de Botarell, l’Hotel Cal Barber és l’escenari perfecte per a casaments de somni. Amb la seva encantadora arquitectura rústica i el seu entorn serè, aquest hotel ofereix un marc ideal per a celebrar l’amor en un ambient íntim i romàntic.

L’Hotel Cal Barber es destaca per la seva dedicació a proporcionar una experiència de casament totalment personalitzada. Des del primer contacte, l’equip de l’hotel treballa estretament amb els nuvis per dissenyar una celebració que reflecteixi perfectament els seus gustos i desitjos. Ofereixen un servei complet que inclou des de la planificació inicial fins a la coordinació del dia del casament.

Un dels aspectes més valorats pels nuvis és la bellesa natural de l’entorn de l’hotel. Els jardins ben cuidats i els espais exteriors ofereixen un escenari ideal per a cerimònies a l’aire lliure, mentre que les elegants sales interiors són perfectes per a banquets i recepcions. L’hotel també proporciona opcions decoratives que s’adapten a qualsevol temàtica, garantint que cada casament sigui únic.

Pel que fa a la gastronomia, l’Hotel Cal Barber col·labora amb els millors càterings i xefs de la regió per oferir menús excepcionals adaptats a les preferències dels nuvis i els seus convidats. Des de banquets tradicionals fins a opcions gourmet, cada plat és preparat amb ingredients de qualitat, assegurant una experiència culinària memorable.

L’Hotel Cal Barber també ofereix serveis addicionals com fotografia professional, música en viu, i opcions d’entreteniment per a garantir que cada moment del casament sigui màgic. A més, l’hotel disposa d’habitacions confortables i luxoses per als nuvis i els seus convidats, permetent-los relaxar-se i gaudir plenament del seu dia especial.

Amb la seva combinació de bellesa natural, serveis de qualitat i atenció personalitzada, l’Hotel Cal Barber de Botarell és la destinació ideal per a parelles que somien amb un casament de conte de fades. La dedicació i experiència del seu equip asseguren que cada celebració sigui única, memorable i plena de moments inoblidables.

Preguntes freqüents
  1. De quins espais disposen?
    Saló per banquets, jardí, pàrquing
  2. Quins serveis ofereixen?
    Banquet Cerimònia Fotografia Música Transport Decoració
  3. Disposeu d'allotjament pels convidats?
    Sí.