L’Hotel Rural Can Mora de Dalt és l’espai ideal per al teu casament, el trobarem a Sant Vicenç de Montalt, amb unes vistes privilegiades que seran testimonis del vostre amor.

Es tracta d’una masia del segle XV, situada als turons de Sant Vicenç de Montalt, al bell mig del Maresme s’hi troba el lloc somiat per a un dia tant especial com aquest. Des de la seva apertura com ha hotel al 2008, han buscat diferenciar-se per tractar als clients de forma propera, fer-los sentir com a casa.

Celebren casaments de tota mena, i s’encarregaran de contactar els millors professionals de la zona, fotògrafs, músics, càterings i molt més, per a que visqueu a Can Mora de Dalt un casament perfecte.

A més, compta amb 11 habitacions amb una capacitat de fins a 26 persones, en les que vosaltres i les persones més properes us podreu allotjar i passar la nit en un espai espectacular totalment equipat. Trobareu les següents habitacions:

 • 3 Suites Dobles
 • 1 Suite Familiar (4 persones)
 • 2 Triples
 • 5 Dobles

Finalment, l’interior de la masia té sales àmplies amb grans finestrals en les que relaxar-te i gaudir del banquet, amb les vistes al gran pati i la piscina. El pati es d’ensomni, jardins cuidats al detall, on podràs realitzar la cerimònia, un espai immillorable, presidida per una gran piscina on si fa bon temps, us podreu banyar!

Descobreix com pot ser de senzill organitzar un casament en un entorn privilegiat. Els seus anys d’experiència els avalen. Visita la seva web de Hotel Can Mora de Dalt i descobreix molt més!

Preguntes freqüents
 1. A Can Mora de Dalt és poden realitzar casaments civils?
  Si, és un entorn ideal per celebrar el vostre casament.
 2. Quins proveïdors es poden contractar?
  Col·laboren amb les millors empreses de càtering i també us faciliten un llistat amb diversos fotògrafs i floristes. Tenen en exclusiva el servei de DJ. En cas de contractar servei d’autocars, sol·liciteu-nos informació sobre les empreses recomanades i les mides dels autocars, ja que els autocars de més de 35 places no poden pujar fins a la masia.
 3. És possible llogar només l'espai, sense el servei de restauració?
  Sí.