Estàs buscant tranquil·litat, natura i comoditat? Situat a la Ribera de Cardós, Lleida, trobem un hotel amb un encant especial que el fa un destí molt desitjat a l’estiu, l’Hotel Cardós.

L’Hotel Cardós és un hotel de negoci familiar que ha passat de generació en generació durant molts anys, i sempre amb un servei excel·lent i bones opinions. Una del seu avantatge és la seva localització privilegiada, que proporciona unes vistes i un contacte en primera persona amb la natura que envolta els Pirineus. Ames, és un hotel que brinda la possibilitat de veure diferents peces d’art centenàries a totes les seves instal·lacions.

L’Hotel Cardós compta amb una gran varietat d’habitacions, totes aquestes poden acollir mascotes:

 • Suite de luxe
 • Suite
 • Estàndard
 • Familiar
 • Triple
 • Individual

A més de la seva diversitat d’habitacions, també té una grandíssima varietat de serveis per fer l’estància el més completa i còmoda possible. Podem trobar des de piscina fins a sala de jocs, passant per tota mena de comoditats com wifi o servei d’habitacions. A la seva web podem trobar totes les activitats que poden oferir gaudint del seu entorn, activitats com, senderisme, esqui, pesca, entre d’altres.

Podràs gaudir d’una experiència gastronòmica perfecta de cuina catalana al seu restaurant amb una capacitat de 200 convidats, un menjar que agradarà totalment als teus convidats.

Gaudeix de l’Hotel Cardos i del seu entorn descobrint fins l’últim racó dels Pirineus.

Preguntes freqüents
 1. Quin tipus de menjar ofereix el restaurant?
  Ofereix menjar tradicional català
 2. Capacitat del seu restaurant?
  200 comersals
 3. Tenen experiència?
  Porten més de 50 anys al sector