L’ Hotel Gran Sol de Solsona és un hotel de gestió familiar, situat als afores de Solsona, capital de la comarca del Solsonès, a la carretera principal de Manresa.

Disposen de 50 habitacions molt confortables i espaioses, amb diferents capacitats, distribuïdes en 3 plantes. Tanmateix, hi trobaràs aparcament gratuït, connexió WiFi gratuïta, zona enjardinada, terrassa, servei de Bar-Cafeteria i Restaurant.

L’Hotel Gran Sol és tot un referent al Solsonès i més enllà, per a les parelles que vulguin celebrar el seu gran dia al bell mig d’un entorn idíl·lic, i gaudint d’un servei d’organització de casament integral i impecable. L’equip de l’hotel s’encarregarà del banquet, l’aperitiu, la cerimònia, la decoració de l’espai i les flors.

Pel banquet, els xefs del Restaurant Gran Sol de Solsona, situat al mateix hotel, elaboraran un menú de cuina tradicional, de temporada, i amb tocs moderns, i d’autor. I per descomptat, l’adaptaran als teus gustos i preferències. Tot, perquè el teu gran dia es converteixi en una experiència gastronòmica sense precedents!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 200 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons interiors per a banquets, jardins, salons exteriors amb finestrals, sala de ball, habitacions pels convidats i pàrquing.
 3. Quina ubicació teniu?
  Muntanya, a Solsona, a l'interior
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina tradicional, regional, amb tocs moderns i d'autor.
 5. Feu menús a mida?
  Si
 6. Es possible adaptar els menús a al·lèrgies i intoleràncies?
  Sí.
 7. Limitació horària?
  Sí, fins a les 4:00h.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.