L’Hotel i Restaurant Gran Sol de Solsona és un hotel de gestió familiar, situat als afores de Solsona, capital de la comarca del Solsonès, a la carretera principal de Manresa.

El dia del teu casament ha de ser perfecte, i la teva opció és l’Hotel i Restaurant Gran Sol de Solsona, en el qual trobaràs un espai excel·lent en el que celebrar un dia com aquest, que recordaràs per sempre. Un hotel perfectament equipat, amb un pati i piscina que seran testimonis de la vostra unió. 

Disposen de 50 habitacions molt confortables i espaioses, amb diferents capacitats, distribuïdes en 3 plantes. Tanmateix, hi trobaràs aparcament gratuït, connexió WiFi gratuïta, zona enjardinada, terrassa, servei de Bar-Cafeteria i Restaurant.

L’Hotel Gran Sol és tot un referent al Solsonès i més enllà, per a les parelles que vulguin celebrar el seu gran dia al bell mig d’un entorn idíl·lic, i gaudint d’un servei d’organització de casament integral i impecable. L’equip de l’hotel s’encarregarà del banquet, l’aperitiu, la cerimònia, la decoració de l’espai i les flors.

Pel banquet, els xefs del Restaurant Gran Sol de Solsona, situat al mateix hotel, elaboraran un menú de cuina tradicional, de temporada, i amb tocs moderns, i d’autor. I per descomptat, l’adaptaran als teus gustos i preferències. Tot, perquè el teu gran dia es converteixi en una experiència gastronòmica sense precedents!

Fes de l’Hotel i Restaurant Gran Sol de Solsona, l’espai ideal per a gaudir d’una experiència, una unió, una festa, i tot el que un casament representa!

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 200 convidats
 2. Espais disponibles?
  Salons interiors per a banquets, jardins, salons exteriors amb finestrals, sala de ball, habitacions pels convidats i pàrquing.
 3. Quina ubicació teniu?
  Muntanya, a Solsona, a l'interior
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina tradicional, regional, amb tocs moderns i d'autor.
 5. Feu menús a mida?
  Si
 6. Es possible adaptar els menús a al·lèrgies i intoleràncies?
  Sí.
 7. Limitació horària?
  Sí, fins a les 4:00h.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Teniu accés per a minusvàlids?
  Sí.