hotel_hort_de_fortunyo

L’Hotel Hort de Fortunyó és el lloc ideal per celebrar el banquet del vostre casament a Arnes, Tarragona. El seu equip de professionals estarà encantat d’acompanyar-vos en un dels dies més importants de les vostres vides.

Amb més de 25 anys d’experiència a la cuina, posaran a la vostra disposició plats exquisits pel vostre banquet de boda. La cuina està liderada pel xef Vicent Guimerà, que compta amb Estrella Michelin de 2017 a 2020. Gràcies a la seva llarga trajectòria al sector, cuinarà receptes amb productes de la nostra terra, sempre frescos i de la millor qualitat. Un autèntic plaer pels paladars més exigents!

L’Hotel Hort de Fortunyó compta amb espais d’ensomni, plens de natura, amb la màxima pau i tranquil·litat, perquè pugueu gaudir del vostre gran dia amb els vostres amics i familiars. Ubicat en plena natura ofereix paratges espectaculars i racons per a cada moment de la celebració; pel banquet, per la cerimònia i pel ball final.

També posen a la vostra disposició un allotjament ideal per aquells que vulguin passar la nit allà després del casament. A les habitacions del seu hotel podreu descansar plàcidament per reposar forces. A més, als voltants de l’Hotel Hort de Fortunyó trobareu vies verdes, rutes, cellers, rius i, un munt de propostes per desconnectar en contacte amb la natura l’endemà de la gran festa.

Feu gaudir d’una experiència única als vostres convidats!

Preguntes freqüents
  1. De quins espais disposen?
    Jardins, zona pel banquet, zona per la cerimònia, allotjament...
  2. Celebren més d'un casament al dia?
    No.
  3. Compten amb cuina o càtering propi?
    Sí.