Des de principis del segle passat, l’edifici que ara ocupa l’Hotel Miramar Barcelona, ha captivat els seus hostes. És un edifici amb molta essència, amb espectaculars vistes i una encantadora arquitectura neoclàssica.

Va ser inaugurat pel rei Alfons XIII, qui va ser testimoni dels balls i banquets fins a l’any 1959. També del pas de les estrelles i personalitats durant la seva etapa com a seu de Televisión Española. És un espai únic a la ciutat de Barcelona, ple de la màgia que comporta un dia tan important pels nuvis.

A més, gràcies a estar ubicat al vessant est de la muntanya de Montjuïc, gaudireu de magnífiques vistes a la Ciutat Comtal i al Mediterrani.

Per a l’equip de l’Hotel Miramar Barcelona és un autèntic plaer ajudar-vos a preparar aquell dia únic, per convertir-lo en inoblidable. Compten amb un grup de professionals especialitzats en casaments que us assessorarà i s’ocuparà de tots els detalls perquè no us hagueu de preocupar de res. També disposen de servei d’uns menús exquisits, basats en la gastronomia catalana, els quals es podran personalitzar a la mida de cada parella.

 • Grans jardins.
 • Espai pel banquet.
 • Piscina.
 • Espais interiors i exteriors.
 • Diferents patis. 
 • Espais per la cerimònia.

I, molt més!

A l’Hotel Miramar Barcelona trobareu un ambient exclusiu i màgic, on podreu gaudir d’un dels dies més importants de les vostres vides. S’encarregaran de fer del vostre dia, el més recordat per a tots vosaltres!

Preguntes freqüents
 1. Nombre màxim de convidats?
  Fins a 250 persones.
 2. Amb quins espais compta l'hotel?
  Salons, patis, cellers, terrasses, jardins...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Càtering, cerimònia, fotògraf, DJ...
 4. Hi ha la possibilitat d'adaptar els menús?
  Sí.
 5. Compten amb pastís nupcial?
  Sí.