L’Hotel Restaurant Blanc i Negre 2 està situat en un entorn privilegiat on podreu gaudir de la natura i d’una vista panoràmica del poble d’Agramunt i dels Pirineus catalans, un restaurant ideal on gaudir d’una celebració especial.

 • Els salons de Blanc i Negre 2 tenen diferents capacitats per a poder celebrar des d’un casament íntim fins a una vetllada inoblidable amb totes les persones que estimeu, fins a 320 comensals.
 • El Saló Verd, amb espai per a 320 persones, per a viure una història inoblidable, entre una gastronomia excel·lent i una companyia immillorable. Trobareu un espai ampli y únic.
 • El Saló Rosa compta amb una capacitat per a 65 persones, un saló en el que les bones vistes us acompanyen per  recordar els moments del vostre casament, entre cançons i molta festa!
 • El Saló Beix, el més íntim i amb un ambient més especial, per a casaments únics, per a parelles que troben la màgia dins la senzillesa. Fins a 25 persones que recordareu sempre!
 • El Saló Blanc i Negre, 70 persones en un espai únic, decorat a les vostres necessitats i un dels més especials gràcies a les vistes amb les quals compta. Un banquet únic!

També tenen una zona exterior per fer esdeveniments en carpes, en les que gaudir del casament i la festa a l’aire lliure, gaudint del bon temps i les vistes que ofereixen els Pirineus, una de les perles de Catalunya.

En tot moment, tant vosaltres, els nuvis, com els vostres convidats, rebreu un tracte acollidor i personalitzat.

A més, podreu triar entre diferents especialitats pel dinar, els plats que us presentaran estan elaborats amb productes de la terra com les fruites, els aliments de l’hort, etc.

Gaudeix d’un dels dies més importants a l’Hotel Restaurant Blanc i Negre 2!

Preguntes freqüents
 1. Quin tipus de cuina oferiu?
  De mercat, tradicional, típica regional, d'autor i de fusió.
 2. Celebreu més d'un esdeveniment al dia?
  Sí.
 3. Disposeu de menús especials?
  Sí, per Vegetarians, Vegans, Diabètics, Hipertensos i Celíacs
 4. Puc portar el meu pastís de noces?
  Sí, cap problema. En tot cas nosaltres oferim pastís de casament (tres xocolates i Massini).