L’Hotel Sant Jordi és l’indret ideal per celebrar el vostre casament de somni. Amb un entorn espectacular i un personal experimentat. L’hotel uș ofereix una experiència única per als casaments a la regió. Situat en un poble medieval de la costa daurada, Sant Jordi Hotel és perfecte per celebrar el vostre gran dia.

Rodejat d’un entorn privilegiat a la comarca del Baix Camp amb impressionants paisatges naturals. És l’opció ideal per aquells que busqueu comoditat per celebrar esdeveniments importants, com ara, el vostre casament. Així doncs, compten amb tecnologies d’última generació per fer que tot sigui ideal.

L’espectacular situació amb les insta·lacions modernas i elegants, fan de l’Hotel Sant Jordi el punt adequat per gaudir juntament amb els vostres, un dels millors dies de la vostre vida! Amb la possibilitat de fer el còctel de benvinguda i el banquet en una de les seves magnífiques sales. Tot això, agafats de la mà amb el seu meravellós equip que vetllaran perquè no et falti ni el més mínim detall.

A més, us donen la possibilitat d’allotjar-vos vosaltres i als vostres convidats en una de les seves habitacions, per a passar la nit de noces a l’hotel i acabar la festa de la millor manera. No espereu més i contacteu amb l’Hotel Sant Jordi, sense cap mena de dubte faran que la vostre celebració sigui màgica!

Preguntes freqüents
  1. De quins espais disposen?
    Saló per banquets, jardí, pàrquing
  2. Quins serveis ofereix?
    Decoració, música, organització del banquet
  3. Nombre màxim de convidats?
    Des de 40 fins a 140 persones.