Imagina Tu Boda Barcelona es conseqüència d’una il·lusió inicial: una boda al desert que es va transformar en tot un repte per a les organitzadores. Després de viure aquesta experiència única, van decidir emprendre aquest apassionant viatge dedicat al món dels casaments.

Des dels seus inicis, el somni ha estat crear bodes úniques i exclusives, i avui en dia, aquesta visió esdevé realitat. La filosofia que impulsa Imagina Tu Boda Barcelona es fonamenta en la diversió, la recerca de l’extraordinari, la professionalitat, la confiança i, sobretot, l’acció autèntica des del cor, tant dels organitzadors com dels nuvis. Aquest enfocament ha conduït a l’èxit i la repercussió que gaudeixen avui en dia.

Amb una experiència destacada de més de 10 anys i la celebració de 300 bodes, Imagina Tu Boda Barcelona ofereix la seguretat de posar el teu dia tan especial a mans expertes.

Des del primer dia, acompanyen cada parella amb un pla personalitzat i a mida, adaptant-se als seus gustos i pressupostos per crear un ambient absolutament perfecte.

La perfecció i el detallisme són dues característiques que els nuvis valoren profundament, ja que desitgen recordar aquest dia com el més especial de tots, ple de records inoblidables.

Imagina Tu Boda Barcelona compta amb els millors professionals en l’organització, a més de col·laborar amb els millors floristes, músics, càterings i espais, assegurant que tot estigui a l’altura de la importància del teu dia especial.

La creativitat és un altre dels seus punts forts, sortint de la norma establerta, conscients que una parella de nuvis vol guardar al cor un dia tan significant, i quina millor manera de fer-ho que convertir-lo en inoblidable.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Treballem amb casaments de totes les mides, porteu a tants convidats com vulgueu, nosaltres ens en farem càrrec!
  2. Quins serveis ofereixen?
    Un casament al complet, buscarem els millors professionals de cada sector per a fer el vostre dia un més especial.
  3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
    Ajudarem a qualsevol mena de casaments, adaptats als gustos i necessitats de la parella.