Imagina Tu Boda Barcelona neix d’una ilusió, una boda al desert que es va convertir en tot un repte per a les organitzadores, i, després de viure aquesta experiència, van decidir emprendre aquest viatge, guiades només per la passió pel món dels casaments.

Van començar somiant amb bodes úniques, exclusives i han acabat fent-les realitat. Amb la filosofia de la diversió, de buscar allò més especial i únic, de ser professionals, de donar confiança i sobretot, d’actuar des del seu cor, i el dels nuvis, els han portat a l’èxit i repercussió que tenen avui dia.

Amb una gran experiència de més de 10 anys i 300 bodes, podràs deixar un dia tant especial com aquest a les seves mans.

Des del primer dia al teu costat, ofereixen un pla personalitzat i a mida per a cada parella, adaptant-se als seus gustos i pressupost, per tal de crear aquell ambient en el qual tot sigui perfecte.

La perfecció i el detallisme són dues de les coses que més busquen els nuvis, poder recordar aquest dia com el més especial de tots, ple de bonics records.

Imagina Tu Boda Barcelona, compta amb els millors professionals en l’organització, però també busca els millors floristes, músics, càterings i espais, perquè tot estigui a l’altura del dia del teu casament.

La creativitat és un altre dels seus punts forts, sortir del considerat normal, saber que una parella de nuvis vol guardar al cor un dia com aquest, i quina millor manera que fer-lo inoblidable.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de convidats?
    Treballem amb casaments de totes les mides, porteu a tants convidats com vulgueu, nosaltres ens en farem càrrec!
  2. Quins serveis ofereixen?
    Un casament al complet, buscarem els millors professionals de cada sector per a fer el vostre dia un més especial.
  3. Amb quins tipus de cerimònies treballen?
    Ajudarem a qualsevol mena de casaments, adaptats als gustos i necessitats de la parella.