In The Old Days Weddings by Iris és la primera wedding planner especialitzada en casaments d’època Romana, Grega, Vikinga, Antic Egipte, Maia i Celta, a nivell nacional i internacional. 

Iris t’ajuda a organitzar un casament en el qual tant tu, la teva parella i els teus convidats sentiu i viviu en primera persona que heu viatjat en el temps i estigueu en aquella Època Antiga que adoreu. Un casament diferent, exclusiu i sobretot 

Va decidir fer-se wedding planner perquè des de ben petita li han encantat els esdeveniments, però va veure que tots els casaments eren iguals. Doncs va descobrir que a la seva ciutat hi havia un curs i va veure que seria la seva gran oportunitat de perseguir el seu somni. On ajudar-vos a tenir un casament realment diferent, elegant, especial i on pugueu viure una experiència inoblidable.

Ella vol ajudar-te a que puguis viure la teva època preferida i puguis viatjar al passat a través del teu casament. Serà molt més que un simple casament, una recreació de cinema, un fidel reflex d’aquesta mítica època que tant apassiona.

Posa a la vostra disposició dos serveis diferenciats, perquè triïs el que més et convé:

 1. Organització integral: Inclou tota l’organització del teu gran dia, des de la cerca dels proveïdors i l’espai, fins a la decoració, coordinació i solució d’imprevistos.
 2. Wedding planner online: T’ajudarà i assessorarà, i això permetrà que puguis organitzar, dissenyar i crear el teu casament d’època inspirant-te en el seu coneixement real.

El seu màxim objectiu és acompanyar-te, guiar-te i assessorar-te en l’organització del teu gran dia, perquè tot surti a la perfecció i puguis gaudir del teu casament somiat.

Iris s’adaptarà al teu pressupost i en traurà el màxim profit perquè en el teu casament, no trobis res a faltar. Fantàstic!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Oferim dos serveis de Wedding Planner diferenciats: Organització integral i Wedding Planner Online.
 2. Quins estils de casament treballeu?
  Som especialistes en casaments d'època antiga, tot i que tenim molta experiència en l'organització de casaments en infinitat d'estils, des de clàssic i romàntic fins a modern, informal, vintage i bohemi.
 3. Oferiu pack de nuvis?
  Contacte il·limitat, millors proveïdors, coordinació integral, servei d'assessorament integral, disseny del vostre look integral, detalls més originals, coordinació integral del dia del casament...