In The Old Days Weddings by Iris és pionera en l’organització de casaments ambientats en èpoques com la Romana, Grega, Vikinga, Antic Egipte, Maia i Celta, tant a nivell nacional com internacional.

Iris et guiarà en la creació d’un casament en què tu, la teva parella i els teus convidats us sentiràs com si haguéssiu viatjat en el temps, retrocedint a aquestes èpoques antigues que tant admireu.

Iris va decidir convertir-se en wedding planner perquè sempre ha estat apassionada pels esdeveniments. No obstant això, es va adonar que molts casaments es repetien i mancaven de singularitat. Va trobar un curs a la seva ciutat que li va oferir l’oportunitat de perseguir el seu somni: ajudar-vos a tenir un casament realment diferent, elegant, especial i inoblidable.

La seva missió és ajudar-te a reviure la teva època preferida i a viatjar al passat mitjançant el teu casament. Això no serà simplement una cerimònia, sinó una autèntica recreació digna del cinema, un fidel reflex d’aquelles èpoques mítiques que tant t’apassionen.

 • Iris ofereix dos serveis diferenciats perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats:
  • Organització Integral: Aquest servei inclou tota la planificació del teu gran dia, des de la recerca de proveïdors i la selecció de la ubicació fins a la decoració, coordinació i gestió d’imprevistos.
  • Wedding Planner en Línia: Amb aquest servei, Iris t’assessorarà i ajudarà a organitzar, dissenyar i crear el teu casament d’època mitjançant el seu ampli coneixement.

El seu objectiu principal és acompanyar-te, guiar-te i assessorar-te en la planificació del teu dia especial perquè tot surti a la perfecció i puguis viure el casament dels teus somnis.

Iris es compromet a ajustar-se al teu pressupost i a fer del teu casament una experiència única. No deixis passar aquesta oportunitat!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Oferim dos serveis de Wedding Planner diferenciats: Organització integral i Wedding Planner Online.
 2. Quins estils de casament treballeu?
  Som especialistes en casaments d'època antiga, tot i que tenim molta experiència en l'organització de casaments en infinitat d'estils, des de clàssic i romàntic fins a modern, informal, vintage i bohemi.
 3. Oferiu pack de nuvis?
  Contacte il·limitat, millors proveïdors, coordinació integral, servei d'assessorament integral, disseny del vostre look integral, detalls més originals, coordinació integral del dia del casament...