jazz_do_it_musics

Jazz Do It és un grup de músics professionals que donarà un toc únic al vostre casament. Compten amb una llarga experiència tocant a tota mena d’esdeveniments i celebracions.

Posen a la vostra disposició un llarg repertori musical, per a tots els gustos. Gaudireu d’una experiència musical única, professional i de la millor qualitat. Si ho preferiu, també fan recitacions de poemes personalitzats amb música en viu. A més, ofereixen els seus serveis arreu de Catalunya.

El seu equip està format per músics de tots els estils, per adaptar-se al màxim a les vostres idees. També us donen l’opció de tocar cançons a petició de cada parella.

 • Saxo sol sobre base: Jazz, chill out, pop…
 • Jazz i bossa nova: Ajusten el volum a la banda perquè els convidats puguin mantenir converses. 
 • Duo de guitarra i veu: Amb cançons a petició vostra. 
 • Quintet de vent: Dixieland, música divertida i amena.

A Jazz Do It escoltaran totes les vostres idees per tal de personalitzar cada moment i donar-li la vostra essència. S’encarregaran de fer que el vostre casament sigui un dia inoblidable i agradable, tant per a vosaltres com per a tots els vostres convidats. 

Sense cap mena de dubte, Jazz Do It és la millor opció per alegrar i donar un toc totalment personal al vostre gran dia. No ho dubteu més i contacteu amb ells perquè us facin un pressupost a mida i sense cap mena de compromís.

 

Preguntes freqüents
 1. Que inclou el pack de boda?
  Actuació de 45 minuts a 1h 30 minuts pel còctel o l'aperitiu.
 2. Ofereixen els seus serveis a tot Catalunya?
  Sí.
 3. Ofereixen cançons a petició del client?
  Sí.
 4. Disposen d'equips propis?
  Sí.