A la Joieria Rodriguez, descobrireu la joia perfecta per al vostre casament. Com la joieria més antiga de Platja d’Aro, es comprometen a proporcionar-vos el millor servei per al dia especial del vostre enllaç.

Ofereixen una àmplia gamma de joies, amb especial atenció a les aliances. Coneixen la importància de triar les peces adequades i, conscient del desafiament que pot representar, posen a la vostra disposició una aplicació informàtica. Amb temps i tranquil·litat podeu triar i dissenyar les vostres aliances còmodament des de casa, sense pressa ni pressió.

Seleccioneu el gruix, el metall, el color i els diamants, tot controlant el pressupost a l’instant. A la Joieria Rodriguez, rebreu orientació per redissenyar les vostres aliances tantes vegades com sigui necessari fins a la vostra completa satisfacció.

A més de les aliances i els anells de promesa, ofereixen una àmplia selecció de rellotges i joies d’argent i or, com arracades, braçalets, penjolls i collarets.

El seu servei i atenció al client són impecables, amb una tradició que abasta 3 generacions. Estan aquí per oferir-vos el millor assessorament, sempre pensant en el que és millor per a vosaltres. Volen que estigueu totalment convençuts que les joies que adquiriu són les que sempre heu desitjat.

La Joieria Rodríguez roman oberta tot l’any, fins i tot diumenges i la majoria de festius. Tanquen els dilluns fora de la temporada estival i, també, per vacances del 19 de febrer al 4 de març, ambdós inclosos. Estan encantats de ser part dels moments especials de la vostra vida.

Preguntes freqüents
  1. Quins tipus d'articles disposen?
    Anells de compromís, aliances de noces, arracades, collarets, braçalets, rellotges, penjolls i rellotgeria d'home i dona.
  2. Es fan dissenys a mida?
    Sí. Les aliances són complementament personalitzables.
  3. Tenen col·lecció pròpia?
    Treballem tant peces artesanals fetes a mida com col.leccions de proveïdors i fabricants nacionals.