Contacte

  Laguarda Joiers, una joieria i botiga de rellotges a Barcelona amb més de cent anys d’història, es distingeix pel seu enfocament artesanal i familiar. Fundada el 1909 per Joaquim Laguarda Baltà, la tradició de la joieria 100% artesanal ha estat transmesa a través de quatre generacions. El taller propi a Barcelona reflecteix l’atenció meticulosa a cada detall i la recerca constant de la perfecció, valors inculcats pel besavi Joaquim.

  Des dels seus inicis a la Travessera de Gràcia fins a la seva ubicació actual a la Rambla des de 1942, Laguarda Joiers ha evolucionat mantenint la dedicació a l’artesania. La família Laguarda, ara a la quarta generació, continua la tradició, sent gemmòlegs certificats i col·leccionistes apassionats de rellotges i joies antigues.

  La joieria es destaca per dissenyar joies personalitzades i assessorar en l’elecció de rellotges per a moments especials. La passió compartida amb els clients ha estat clau per a la longevitat del negoci. Amb el lema “Les joies i rellotges són la nostra vida”, Laguarda Joiers s’enorgulleix de ser part integral de les històries dels seus clients, oferint assessorament en cada elecció. El seu compromís amb l’artesania i la tradició familiar reflecteix la constància en un món canviant, demostrant que algunes coses perduren al llarg del temps.

  Preguntes freqüents
  1. Tenen joies artesanals?
   Joies 100% artesanals creades peça a peça al seu propi taller de Barcelona.
  2. De quina mena d'articles disposen?
   Disposen de rellotges de totes les marques, anells, arracades, polseres i penjolls
  3. Les joies tenen garantia?
   2 anys de garantia.