Jordi Feliu Joies, no és una joieria, és més que això, és un espai on els somnis de boda es converteixen en realitat.

Des del moment en què entreu al seu taller de Mataró, us submergireu en un món de bellesa i artesania on cada detall compta. La seva dedicació a l’excel·lència es reflecteix en cada peça que creen, assegurant-se que cada joia no només desprengui bellesa, sinó també sigui reflex del vostre amor únic i incondicional, a un preu més que competitiu.

A més, entenen que el procés de selecció de les joies de casament pot ser aclaparador. Per això, estan compromesos a fer que aquesta experiència sigui única i memorable. Us guiaran a través de cada pas del procés, assegurant-se que us sentiu còmodes i confiats en la vostra elecció.

A Jordi Feliu Joies creuen que cada parella mereix joies que siguin tan úniques com el vostre amor. Per això, estan orgullosos d’oferir una àmplia gamma d’opcions personalitzades per a satisfer qualsevol gust i pressupost. Tant és quin sigui el vostre estil, estan segurs que trobareu la joia perfecta per a vosaltres a Jordi Feliu Joies.

No dubteu a visitar el seu taller i conèixer en persona l’equip de Jordi Feliu Joies. Estaran encantats d’assessorar-vos i ajudar-vos a crear les joies perfectes per a la vostra boda. Els vostres somnis es poden fer realitat a Jordi Feliu Joies, feu-li una visita!

Preguntes freqüents
  1. Quin és el punt de partida de Jordi Feliu Joies?
    El punt de partida, a l'hora de dur a terme qualsevol projecte, sol ser l'intercanvi d'idees i sensacions amb la persona que sol·licita la peça. Altres vegades, els nuvis ja tenen una idea preconcebuda del que desitja o ha vist en alguna revista una forma que li resulta agradable.
  2. Què distingeix el servei de Jordi Feliu Joies?
    El tracte personalitzat, i el disseny i producció de joies totalment artesanal i de proximitat, adaptat a les necessitats de cada parella.
  3. Quins serveis ofereix Jordi Feliu Joies?
    Fabricació pròpia i disseny de peces exclusives, servei de reparació de tot tipus de joies, transformacions i actualitzacions de joies antigues o en desús, taxació i valoració de joies (herències), anagrames o logotips d'empresa, assessorament personalitzat i de total confiança, disseny de joies assistit per ordinador. Especialment per a núvies i nuvis, ofereixen aliances de compromís, anells amb diamants, entre altres.