Troba l’encant perfecte per al teu casament o esdeveniment amb Kangurs Events: Especialistes en animació i acompanyament infantil des del 2012. A laseva  pàgina descobriràs tot el que necessites per garantir moments inoblidables per als més petits.

El seu equip està integrat per professionals de primera línia, amb títols en magisteri infantil, psicologia, logopèdia i educació infantil. Acreditats com a monitors i directors d’oci, comptem amb formació en manipulació d’aliments i primers auxilis, garantint sempre la seguretat i el benestar dels participants.

També cada membre de l’equip aporta habilitats especials que enriquiran el teu esdeveniment: ballarins, mags, experts en globoflèxia, maquilladors, músics, dibuixants i tallers de tot tipus. Tots ells assegurats i identificats amb uniformes, proporcionant la tranquil·litat i la confiança que busques en cada celebració.

Kangurs Events ofereix una experiència única en la planificació i l’animació d’esdeveniments: organització de festes personalitzades, atenció els 365 dies de l’any, diversió garantida per a nens i adults, i servei en diversos idiomes. Amb cobertura a tot Catalunya, es desplacen on sigui necessari per portar la màgia del seu entreteniment infantil.

A més, ofereixen un servei exclusiu d’animació en casaments, convertint la teva celebració en un esdeveniment inoblidable per a totes les edats. Amb Kangurs Events, la diversió està assegurada!

Preguntes freqüents
  1. Kangurs Events només ofereix serveis d'animació per a nens?
    No, Kangurs Events ofereix serveis d'animació tant per a nens com per a adults.
  2. Què fa especial a Kangurs Events en comparació amb altres proveïdors d'animació infantil?
    Events destaca per la seva àmplia gamma de professionals qualificats amb formació en magisteri infantil, psicologia, logopèdia i altres àmbits relacionats amb l'educació infantil.
  3. Quin tipus de serveis de seguretat ofereix Kangurs Events durant els esdeveniments?
    Kangurs Events garanteix la seguretat dels seus clients proporcionant personal identificat amb uniformes i assegurats, així com un bon assegurança de responsabilitat civil, per garantir la tranquil·litat i la confiança dels organitzadors de l'esdeveniment.