LOGO KARUK TRAVEL BY GEMMA SOLÀ

Karuk Travel, amb la seva seu a Sabadell, és l’elecció perfecta per als nuvis i núvies que desitgeu una lluna de mel inoblidable. Amb un enfocament personalitzat i serveis exclusius, Karuk Travel fa realitat els somnis dels nuvis més viatgers i aventurers.

Karuk Travel ofereix serveis exclusius com ara:

 • Programació Personalitzada: Karuk Travel confecciona viatges a mida, allunyant-se de les rutes convencionals per oferir experiències úniques i irrepetibles. Cada viatge és dissenyat amb cura per capturar l’essència del destí i fer que els nuvis se sentin especials. Descobreix els racons més secrets del planeta!
 • Serveis Exclusius: L’agència us assessora i us ofereix els serveis més exclusius i personalitzats existents.  Això inclou accés a sales VIP, servei de xofer, guies privats i altres avantatges, si les necessiteu. La vostra lluna de mel, serà molt més que un viatge!
 • Allotjaments Premium: Karuk Travel selecciona hotels extraordinaris en ubicacions privilegiades. Allotjaments de primera classe per gaudir d’una estada inoblidable. Convertiu-vos en uns viatgers, no en turistes!
 • Assistència Permanent: L’equip de Karuk Travel gestiona tot el relacionat amb el viatge, des de la reserva fins a l’assistència durant el mateix. Els nuvis podeu estar tranquils sabent que teniu suport constant, 24 h mentre duri el viatge de noces.
 • Organització Directa amb Agents Locals: Karuk Travel crea viatges únics sense intermediaris. Els experts locals col·laboren directament amb l’agència per garantir experiències autèntiques. Són experts a crear viatges extraordinaris.

Gaudeix d’una lluna de mel exclusiva a la Polinèsia descobrint Rangiora, Moorea i Bora Bora. Creua Nova Zelanda pel sud o en avió, explora Vietnam amb Numh Bunh en privat, paseja les paradisíaques platges del pacífic de la mà de la teva parella, gaudeix de capvespres i postes de sol inoblidables…

Contracteu el vostre viatge de noces al Karuk Travek i feu de la vostra lluna de mel, una experiència inesborrable!

Preguntes freqüents
 1. Com puc contactar amb Karul Travel by Gemma Solà?
  Pots contactar amb ells de dilluns a divendres per telèfon o via correu electrònic per demanar cita prèvia.
 2. S'especialitzen en alguna destinació en concret?
  Karuk Travel s'especialitza en viatges a Nova Zelanda, la Polinèsia, els Estats Units i a Illes del Pacífic, no obstant dissenyen viatges exclusius arreu del món.
 3. Ofereixen serveis d'assistència durant el viatge?
  Sí, ofereixen un servei personalitzat d'assistència les 24 hores i mentre dura el viatge.