krtoons_events

Krtoons Events porta més de 15 anys organitzant esdeveniments, el que el converteix en un autèntic referent a la zona de Figueres (Girona).

El seu equip de professionals està especialitzat en tota mena de muntatges d’audiovisuals, de so i d’il·luminació. Per això, s’encarregaran de donar al vostre casament tot el necessari perquè pugueu gaudir en tot moment.

A Krtoons Events escoltaran totes les vostres idees per tal de poder personalitzar i adaptar al màxim la celebració als vostres gustos i així, pugueu sentir-vos com a casa. Faran del dia del vostre casament, el més màgic de les vostres vides, fent un muntatge a mida per a vosaltres.

Compten amb DJ’s professionals que animaran la festa, adaptant la música a cada moment. Des de la cerimònia, fins al banquet i al moment del ball. També, amb antelació, us donen l’opció d’escollir els temes musicals que desitgeu.

A més, Krtoons Events té un munt més de propostes per oferir-vos durant la celebració:

 • Mags
 • Monologuistes
 • Fotografia i vídeo
 • Mestre de cerimònies
 • Decoració
 • Animació infantil

I tot el que pugueu imaginar perquè no us falti de res!

Tot i estar ubicats al municipi de Figueres, es desplacen per oferir-vos els seus serveis arreu de Catalunya.

Krtoons Events és la millor opció per donar un toc màgic i especial al vostre casament. Els vostres convidats quedaran sorpresos!

Preguntes freqüents
 1. Hi ha possibilitat de desplaçament?
  Sí, per tot Catalunya.
 2. Disposen d'un equip propi?
  Sí.
 3. Es possible demanar temes musicals que no estiguin al repertori?
  Sí, avisant amb antelació.