logo_la_pelu_del_raval

Endinsa’t al món de l’elegància i la perfecció amb La Pelu del Raval, situada a la Bisbal de l’Empordà, es convertirà en el teu santuari de bellesa. Allà hi trobaràs a la Núria Roch, una excecional estilista, amb més de 20 anys d’experiència en el món de la perruqueria.

Amb un toc màgic i un talent inigualable, Núria Roch porta la seva passió i creativitat a cada cabell, creant autèntiques obres d’art. És una perruqueria indiscutible dels pentinats per a núvies, donant vida als somnis més romàntics i espectaculars.

A La Pelu del Raval, no només obteniu un pentinat excepcional, sinó també una experiència única i relaxant. Amb un ambient acollidor i un equip professional, us asseguren que cada moment serà memorable, des de la primera consulta fins al moment en què sortiu amb el pentinat dels vostres somnis.

No deixeu que el vostre gran dia passi sense el toc màgic de La Pelu del Raval.

Reserveu la vostra cita avui mateix a La Pelu del Raval i deixeu que formi part d’un dels vostres moments més especials. La vostra bellesa és la seva passió, i estan aquí per fer realitat els somnis en el dia del vostre casament.