La Saleta Perruqueria, situada a ple centre de Tarragona, ofereix tots els serveis que puguis desitjar per lluir espectacular en el teu gran dia.

L’equip de la perruqueria presumeix de molts anys d’experiència traient el màxim profit a les núvies més exigents. A banda del teu pentinat o recollit, s’encarregaran de la teva manicura, pedicura, maquillatge i celles. Només fan servir els millors productes, de marques de renom.

Disposen d’un pack de núvia d’allò més complet.

T’oferiran un tracte proper i amable, i t’assessoraran perquè en el teu dia més feliç et sentis segura, guapíssima i enlluernis amb la teva bellesa al teu futur marit i els convidats. Pel teu casament, t’ho mereixes!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis oferiu?
    Maquillatge, pentinats i recollits per a núvies, nuvis i convidats. Manicures semipermanents i gel, pedicures, celles... Assesorament en imatge nupcial, per tal d'aconjuntar vestit, complements, pentinat i maquillatge.
  2. Que inclou el pack de núvia?
    Prova de recollit / pentinat, prova de maquillatge, recollit del dia del casament, maquillatge i ampolleta reafirmant pel dia del casament i manicura francesa.