La Saleta Perruqueria, situada a ple centre de Tarragona, ofereix tots els serveis que puguis desitjar per lluir espectacular en el teu gran dia.

L’equip de la perruqueria compta amb molts anys d’experiència traient el màxim partit a les núvies més exigents. A banda del teu pentinat o recollit, s’encarregaran de la teva manicura, la pedicura, el maquillatge i les celles. Només fan servir els millors productes, de marques de renom i d’alta qualitat. A La Saleta Perruqueria estan sempre al dia de les últimes tendències i cuiden sempre cada detall perquè no et falti de res.

Disposen d’un Pack de Núvia d’allò més complet per anar ben preparada el dia del teu casament. Aquest paquet inclou els següents serveis:

 • Una prova de pentinat.
 • Una prova de maquillatge.
 • Pentinat del dia del casament.
 • Maquillatge del dia del casament + ampolla flash + pestanyes postisses.
 • Manicura semipermanent.

T’oferiran un tracte proper i amable, i t’assessoraran perquè en el teu dia més feliç et sentis segura, guapíssima i enlluernis amb la teva bellesa al teu futur marit i als convidats. Perquè t’ho mereixes!

Visiteu ja a La Saleta Perruqueria i expliqueu-los totes les vostres idees i desitjos, el seu equip de professionals s’encarregarà de fer-ho realitat.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Maquillatge, pentinats i recollits per a núvies, nuvis i convidats. Manicures semipermanents i gel, pedicures, celles... Assesorament en imatge nupcial, per tal d'aconjuntar vestit, complements, pentinat i maquillatge.
 2. Que inclou el pack de núvia?
  Prova de pentinat, prova de maquillatge, pentinat del dia del casament, maquillatge i ampolleta flash i manicura semipermanent.
 3. Amb quin tipus de casaments treballen?
  Casaments de tota mena.