laura_vila_atelier

Laura Vila Atelier és una botiga de vestits de núvia situada a Sant Cugat del Vallès. Aquest atelier és conegut per la seva excel·lència en el món de la moda nupcial i els seus dissenys exclusius. Laura Vila, la dissenyadora principal, és famosa per la seva creativitat i estil únic.

Les col·leccions de vestits de núvia de Laura Vila Atelier són una obra d’art en si mateixes. Cada vestit està dissenyat amb gran atenció als detalls i utilitza les millors teles per assegurar una qualitat excepcional. Els vestits varien des de models clàssics fins a opcions més modernes i innovadores, adaptant-se a tots els gustos i amb les teles de la millor qualitat del mercat.

 • Urban bride capsule.
 • Mimosa.
 • Irreplaceable.
 • Century.

Laura Vila Atelier ofereix servei de confecció totalment a mida per a les núvies que desitgin un vestit únic i personalitzat. El seu equip de professionals treballa de prop amb les núvies per assegurar-se que el seu vestit sigui un reflex del seu estil.

La seva dedicació, l’elegància i l’estil fa que sigui un lloc de referència per a les núvies durant la recerca de la perfecció en el seu dia especial. 

Preguntes freqüents
 1. Fan vestits a mida?
  Sí.
 2. Amb quins estils treballen?
  Amb tots els estils.
 3. Cal demanar cita prèvia?
  Sí.