lera_de_can_burgues

L’Era de Can Burguès és una encantadora masia del s.XVIII situada a Brunyola (La Selva), que us ofereix un munt d’espais per a un casament únic i autèntic. Ha estat restaurada amb gran cura i dedicació, conservant el seu encant original i oferint alhora totes les comoditats.

La masia, envoltada d’un entorn natural espectacular, és ideal per gaudir d’un dels dies més importants de les vostres vides. Trobareu espais interiors i exteriors, per poder dur a terme cada moment de la celebració:

 • Terrasses i jardins.
 • Piscina.
 • Una sala polivalent per fer el banquet o el ball de nuvis.

A més, també compta amb uns apartaments molt acollidors i decorats amb gust, brindant als vostres comensals un ambient càlid i confortable. Cada apartament està totalment equipat amb cuina, sala d’estar i bany privat, proporcionant tot el necessari per a una estada agradable.

Els amplis jardins de l’Era de Can Burguès ofereixen un ambient romàntic i encantador per gaudir dels vostres amics i familiars. Posen a la vostra disposició una gran varietat de professionals; Floristeria, fotografia, vídeo, càtering, wedding planner… Així, s’asseguraren que cada detall estigui cuidat i que els convidats gaudeixin d’una experiència inoblidable.

L’Era de Can Burguès és el lloc perfecte per un dia tan especial per a vosaltres!

Preguntes freqüents
 1. Quins espais tenen disponibles?
  Sales, jardins, terrasses, apartaments, piscina...
 2. Quins serveis ofereixen?
  Floristeria, càtering, wedding planner, fotografia i vídeo...
 3. En quin entorn es troba?
  A un entorn natural.
 4. Es fa més d'un casament al dia?
  No.