Les Planes del Grau és l’hotel ideal per gaudir d’una data assenyalada. Ideal pels teus casaments rurals, que són instants que no es tornaran a repetir i que val la pena celebrar en un entorn idíl·lic, envoltats de familiars i amics. En una antiga masia del segle XIV totalment restaurada, distribuïda en tres edificis, amb 15 habitacions. 

Al nostre hotel, espai i entorn es donen la mà. És un lloc encantador, ple de llum i d’història, enmig de la natura. La casa ha vist passar hores, dies, setmanes, mesos, anys i segles. Instants quotidians i moments excepcionals, i us espera per viure el vostre moment únic i especial.

Al jardí que envolta la masia trobareu l’espai idoni per celebrar cerimònies i festes a l’aire lliure. I si el temps no acompanya podem transformar la sala polivalent en el vostre escenari desitjat i decorar-la al vostre gust.

A més, a l’exterior té lloc fins a 100 persones. Però a l’interior el menjador seria per fins a 40 o 50 persones. 

Per als àpats us oferim una varietat de serveis de càtering de reconeguts restaurants de la zona entre els quals podreu triar el que més us agradi. O si ho preferiu, a la nostra cuina elaborarem els àpats que desitgeu, sempre en consonància amb el tarannà de la vostra festa.

Lloguen la masia per casament sencera, així que no esperis més per gaudir del teu millor dia en aquest fantàstic hotel: Les Planes del Grau!

Preguntes freqüents
  1. De quins espais disposen?
    Es lloga la masia íntegra i es podrà utilitzar completament. Els espais ideals per a celebrar-hi l'aperitiu i el convit són el jardí i el saló interior.
  2. Realitzen cerimònies?
    Sí, si poden celebrar cerimònies civils
  3. Nombre de comensals?
    Fins a 100 persones als seus jardins, i fins a 50 al seu saló interior.