Les_Tallades_i_La_Figuera

Les Tallades i La Figuera són dues cases de colònies on podreu celebrar el vostre casament. Les trobareu a Vilanova de Sau i Castellnou de Bages.

Les cases de colònies us ofereixen un espai íntim i un record acompanyat del vostre per sempre. Un entorn singular i rodejat de naturalesa per celebrar la boda o fins i tot la vostra cerimònia civil tan especial.

Podreu decorar al vostre gust i preferència la Carpa, que és l’espai que acollirà el vostre banquet i la festa.

A les masies, ofereixen una varietat increïble de menús perquè no us preocupeu de què menjaran els vostres convidats. Una varietat de cuina pròpia que us enamorarà a vosaltres i a tots els vostres convidats.

A més, disposen de servei de Dj i barra lliure que, si sou més de 80 convidats, ho inclouran com a únic pack… Increïble! Podreu ballar tota la nit sense horari límit i d’aquesta manera ho gaudireu amb total exclusivitat.

A Les Tallades tindreu servei d’allotjament per a vosaltres i els vostres convidats si ho desitgeu i, a més, per celebrar la vostra boda us obsequiaran amb un espai privat a la Casona, al costat.

Les cases de colònies Les Tallades i La Figuera són l’espai ideal per fer el vostre començament acompanyats de natura i ambient espectacular. No ho dubteu i demaneu més informació.

 

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Espai per a la cerimònia civil, carpa, varietat de menús, festa, Dj, barra lliure...
  2. Fan menús especials?
    Sí. Fan menús per celíacs, vegans i vegetarians (amb un suplement en el preu del menú).
  3. Quins espais tenen disponibles?
    La carpa, jardins, terrassa, piscina, bosc...