Amb Lloguers Bosch podràs celebrar el teu casament amb tots aquells detalls amb els que sempre has somiat. Tant si vols celebrar un casament a peu de platja, com si és a l’interior, o a la muntanya.

Posen a la teva disposició un gran ventall d’opcions per fer que la vostra celebració a la província de Girona o arreu de Catalunya sigui tot un èxit. El seu tracte proper, amable i familiar farà que s’adaptin a la perfecció en tot el que desitjes.

Amb Lloguers Bosch accediràs a tot allò que necessites per al teu gran dia; Taules rodones, llargues amb diferents mides, cadires de diferents colors amb possibilitat de vestir-les amb els tèxtils que convingueu. Coberteries, plats, sotaplats… Tots els estils i possibilitats estan cobertes amb Lloguers Bosch.

Tant si vols un casament rural, d’estil vintage, a peu de platja, romàntic, clàssic o temàtic. Tenen tots els complements ideals per a què el vostre casament destil.li l’estil i l’essència que sempre heu somiat. A més, també t’ofereix escenaris, per a que la festa final sigui tot un esdeveniment.

Traslladaran tot el material allà on vulguis, i fins i tot s’encarregaran del muntatge de tot el material si ho necessites. S’adapten als teus gustos, necessitats i pressupost. A més, disposa de showroom perquè et puguis fer una idea dels diferents tipus de muntatges.

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Lloguer de mobiliari, Vaixelles, Parament de taula, tèxtils, Porcellanes, tarimes...
  2. Quins tipus de productes llogueu?
    Taules, cadires, estovalles, fundes per a les cadires, gots, copes, coberts, plats, sotaplats, tovallons, tarimes.
  3. Serveis inclosos?
    Transport, entrega i muntatge, desmuntatge i recollida.