Celebra el teu casament amb tots els detalls amb els quals sempre has somiat gràcies a Lloguers Bosch. Tant si prefereixes una cerimònia a peu de platja, a l’interior o a la muntanya, estan aquí per fer-ho realitat.

Amb Lloguers Bosch, tens a la teva disposició una àmplia gamma d’opcions perquè la teva celebració a la província de Girona o a tot Catalunya sigui tot un èxit. El seu tracte proper, amable i familiar garanteix que s’adaptaran perfectament a tots els teus desitjos.

Accedeix a tot el que necessites per al teu gran dia: taules rodones, llargues de diferents mides, cadires de diversos colors amb l’opció de vestir-les amb els teixits que prefereixis, coberteries, plats, sotaplats i molt més. Amb la seva extensa xarxa de proveïdors, cobreixen tots els estils i opcions possibles.

Ja sigui un casament rural, d’estil vintage, a peu de platja, romàntic, clàssic o temàtic, Lloguers Bosch té tots els complements ideals perquè la teva celebració reflecteixi l’estil i l’essència que sempre has somiat. A més, ofereixen escenaris perquè la festa final sigui un autèntic esdeveniment.

El trasllat de tot el material és a la ubicació que triïs, i fins s’encarreguen del muntatge si ho necessites. S’ajusten als teus gustos, necessitats i pressupost. Amb un showroom disponible, podràs veure diferents tipus de muntatges per inspirar-te.

Per aconseguir el teu casament de somni, munta’l amb els millors mobles nupcials de Lloguers Bosch!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Lloguer, transport, muntatge i organització general de mobiliari i complements per el teu esdeveniment.
 2. Quins tipus de productes llogueu?
  Taules, cadires, tèxtils, cristalleries, coberteries, vaixelles, maquinària d’hostaleria, escenaris, tarimes, altres complements…
 3. Altres serveis inclosos?
  Transport, muntatge i desmuntatge, servei staff i office, col·locació i retirada i assessorament gratuït sense compromís.
 4. Hi ha comanda mínima?
  No, pots llogar qualsevol material, del model o color que vulguis, per la quantitat que necessitis. Excepte en packs pre-establerts per esdeveniments.
 5. El parament i tèxtil s’ha de retornar net?
  No, dins del preu del lloguer esta inclosa la neteja del mateix.