Amb Lloguers Bosch podràs celebrar el teu casament amb tots aquells detalls amb els que sempre has somiat. Tant si vols celebrar un casament a peu de platja, com si és a l’interior, o a la muntanya.

Posen a la teva disposició un gran ventall d’opcions per fer que la vostra celebració a la província de Girona o arreu de Catalunya sigui tot un èxit. El seu tracte proper, amable i familiar farà que s’adaptin a la perfecció en tot el que desitges.

Amb Lloguers Bosch accediràs a tot allò que necessites per al teu gran dia; Taules rodones, llargues amb diferents mides, cadires de diferents colors amb possibilitat de vestir-les amb els tèxtils que convingueu. Coberteries, plats, sotaplats… Tots els estils i possibilitats estan cobertes amb Lloguers Bosch, gràcies a la seva gran xarxa de proveïdors.

Tant si vols un casament rural, d’estil vintage, a peu de platja, romàntic, clàssic o temàtic. Tenen tots els complements ideals per a què el vostre casament destil·li l’estil i l’essència que sempre heu somiat. A més, també t’ofereix escenaris, per a que la festa final sigui tot un esdeveniment.

Traslladaran tot el material allà on vulguis, i fins i tot s’encarregaran del muntatge de tot el material si ho necessites. S’adapten als teus gustos, necessitats i pressupost. A més, disposa de showroom perquè et puguis fer una idea dels diferents tipus de muntatges.

Per fer el vostre casament d’en somni, munteu-lo amb els mobles més nupcials!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Lloguer, transport, muntatge i organització general de mobiliari i complements per el teu esdeveniment.
 2. Quins tipus de productes llogueu?
  Taules, cadires, tèxtils, cristalleries, coberteries, vaixelles, maquinària d’hostaleria, escenaris, tarimes, altres complements…
 3. Altres serveis inclosos?
  Transport, muntatge i desmuntatge, servei staff i office, col·locació i retirada i assessorament gratuït sense compromís.
 4. Hi ha comanda mínima?
  No, pots llogar qualsevol material, del model o color que vulguis, per la quantitat que necessitis. Excepte en packs pre-establerts per esdeveniments.
 5. El parament i tèxtil s’ha de retornar net?
  No, dins del preu del lloguer esta inclosa la neteja del mateix.