Des de l’any 1992, al poble de Barbens es localitza Lloguers Sarri. Una empresa familiar dedicada al lloguer de material per a fer realitat els teus somnis en el teu gran dia! Espais únics en els quals podreu començar a escriure la vostra història, dins un escenari ple de màgia i detalls.

Treballen amb un objectiu: oferir-te tots aquests espais i mobiliaris amb una màxima qualitat, tant d’interior com d’exterior. Trobaràs un tracte proper, adaptant-se a les teves necessitats, per aconseguir el casament que sempre has desitjat.

Ofereixen el lloguer de tot aquell material que necessiteu per viure un casament inoblidable. Trobareu les seves carpes amb il·luminació que crearà un ambient romàntic i clàssic.

Escenaris personalitzats, si el que voleu és convertir el vostre casament en una festa, Lloguers Sarri és la vostra opció! Les taules i cadires per a tants convidats com vulgueu, juntament amb vaixelles i jocs de taula, i tot el material per un càtering perfecte.

Finalment, trobem els ambients chill-out, molt de moda entre els casaments que arriben a la nit. Trobareu un espai creat per a relaxar-vos, per a una festa còmoda en la qual continuar xerrant i gaudint d’un dia tant especial. A Lloguers Sarri crearan un espai personalitzat per a vosaltres, en el que cada racó expliqui una mica de la vostra història.

Llums led, blanc i negre, carpes per a l’aire lliure, o càterings a l’interior. Lloguers Sarri disposa de tot el que un casament com el vostre necessita. No ho dubtis i fes del teu dia un inoblidable!

Preguntes freqüents
  1. Quins serveis ofereixen?
    Lloguer de mobiliari, Vaixelles, Parament de taula, tèxtils, Porcellanes, tarimes...
  2. Quins tipus de productes llogueu?
    Taules, cadires, estovalles, fundes per a les cadires, gots, copes, coberts, plats, sotaplats, tovallons, tarimes.
  3. Serveis inclosos?
    Transport, entrega i muntatge, desmuntatge i recollida