Lo Palauet de la Muralla és un hotel situat a Balaguer (Lleida). El que els hi defineix és el concepte Hotel, Suites and Breakfast. Totes les habitacions d’aquest hotel palauet conserven el mobiliari original d’època i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar l’encant d’un lloc únic.

Disposen de cinc àmplies suites i dues habitacions estàndard. Totes diferents, amb personalitat pròpia. Conserven el mobiliari d’època original i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar l’encant històric i amb un esperit sostenible.

També podràs aprofitar la biblioteca, terrassa, bodega, salons i obres d’art. Tot això fent que la teva estança sigui una manera de recrear-se en l’estètica i el patrimoni decoratiu.

Serà tot un encert pel teu dia tan esperat i somiat! Lo Palauet de la Muralla t’esperarà amb les portes obertes perquè sigui un dia per recordar.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Banquet nupcial, zona de ball, Suite pels nuvis i allotjament pels convidats.
 2. Espais?
  Biblioteca, terrassa, bodega, salons i obres d'art, passejar per la vorera del riu Segre, visitar el Parc Astronòmic del Montsec, fer caiac al Mont-rebei...
 3. Localització?
  Al centre de Balaguer (Lleida).
 4. Ofereixen menús especials?
  Si.
 5. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Si.
 6. Tenen accés per a minusvàlids?
  Si.