Lo Palauet de la Muralla és un hotel situat a Balaguer (Lleida). El que els hi defineix és el concepte Hotel, Suites and Breakfast. Totes les habitacions d’aquest hotel palauet conserven el mobiliari original d’època i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar l’encant d’un lloc únic. El seu estil elegant i acollidor el fan un lloc magnífic per celebrar la teva microboda.

És un lloc ideal que compta amb un màxim de 50 convidats per tal de poder celebrar el teu casament amb les persones més properes. Quant a l’allotjament per als convidats i la nit de bodes Lo Palauet de la Muralla ofereix la possibilitat de passar la nit a les seves acollidores i tradicionals instal·lacions per a un màxim de 24 persones.

Disposen de vuit àmplies suites i dues habitacions estàndard. Totes diferents, amb personalitat pròpia. Conserven el mobiliari d’època original i estan equipades per proporcionar la comoditat necessària sense renunciar l’encant històric i amb un esperit sostenible.

També podràs aprofitar la biblioteca, terrassa, bodega, salons i obres d’art. Tot això fent que la teva estança sigui una manera de recrear-se en l’estètica i el patrimoni decoratiu.

Serà tot un encert pel teu dia tan esperat i somiat! Lo Palauet de la Muralla t’esperarà amb les portes obertes perquè sigui un dia per recordar.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Banquet nupcial, zona de ball, Suite pels nuvis i allotjament pels convidats.
 2. Espais?
  Biblioteca, terrassa, bodega, salons i obres d'art, passejar per la vorera del riu Segre, visitar el Parc Astronòmic del Montsec, fer caiac al Mont-rebei...
 3. Localització?
  Al centre de Balaguer (Lleida).
 4. Ofereixen menús especials?
  Si.
 5. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Si.
 6. Tenen accés per a minusvàlids?
  Si.