Celebra un casament únic i inoblidable que deixarà tots els vostres convidats i convidades impressionats. Us presentem Lo Sirgador, una embarcació que us permetrà donar un toc original al vostre casament, navegant pel riu Ebre i gaudint dels paisatges ribereños.

Amb la base principal situada a Tortosa, ofereixen serveis d’embarcament a altres poblacions de la vora del riu Ebre, des de la desembocadura fins a Tortosa, que inclou les comarques del Baix Ebre i el Montsià.

Lo Sirgador és una embarcació amb capacitat limitada, i per això no es recomana celebrar-hi el banquet, tret que tingueu un nombre molt reduït de convidats. El trajecte es pot acompanyar d’un bon càtering i, inclús, de música en viu. És l’opció ideal per un agradable passeig en vaixell durant o després de la cerimònia, la qual es pot celebrar a bord, aturats en un paisatge idíl·lic al bell mig del riu. Podreu gaudir d’una sessió de fotos inoblidable pel vostre àlbum de casament, que us permetrà conservar un record únic d’aquesta experiència. La capacitat màxima és de 53 passatgers, però per a la comoditat d’un esdeveniment com aquest no es recomana passar en excés de 40.

A més, l’equip de Lo Sirgador us ajudarà a organitzar tots els serveis complementaris per al vostre gran dia, com:

 • Música en directe i altres opcions d’animació.
 • Un fotògraf professional.
 • Vehicles.
 • Allotjament.
 • Decoració.
 • Servei de càtering i begudes.
 • Gestió de tràmits.

I tot allò que pugueu imaginar per aconseguir un dia perfecte. Disposen d’una extensa cartera de proveïdors que faran del vostre casament una celebració inoblidable.

No oblideu visitar el seu lloc web per veure el calendari de concerts programats que no us voldreu perdre.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Passeig amb embarcació després de la cerimònia. Organització de serveis complementaris com càtering, begudes, música i animació, fotògraf, transport, allotjament i tràmits per a la cerimònia civil.
 2. En quines poblacions es pot embarcar?
  Tortosa, Deltebre, Sant Jaume. Amposta, l’Aldea, Campredó, Bitem, Xerta, Tivenys o Benifallet, entre altres.
 3. Es pot celebrar el banquet a l'embarcació?
  No ho recomanen, a excepció de què es tracti d'un banquet íntim de pocs convidats.