Celebra un casament diferent i inoblidable i deixa bocabadats a tots els teus convidats! Et presentem Lo Sirgador, una embarcació on podràs donar un toc molt original al teu casament navegant per l’Ebre, rodejat d’aigua i dels paisatges de la ribera.

Amb la base principal ubicada a Tortosa, podràs embarcar a qualsevol població de la Ribera d’Ebre entre la seva desembocadura i Miravet, a les comarques del Baix Ebre, Montsià i Ribera d’Ebre.

Lo Sirgador és una embarcació amb un aforament limitat, és per això que no s’aconsella celebrar-hi el banquet, a menys que es tracti d’un casament amb un nombre molt reduït de convidats. L’embarcació és una alternativa ideal per gaudir d’un passeig amb vaixell després de la cerimònia i, també és ideal per realitzar el shooting fotogràfic pel vostre àlbum de nuvis. Podreu tenir sempre amb vosaltres un record d’una experiència única.

Tanmateix, l’equip de Lo Sirgador t’ajudaran a organitzar tota mena de serveis complementaris pel vostre gran dia, com:

 • Servei de música en directe o diferents animacions
 • Fotògraf professional
 • Vehicle
 • Allotjament
 • Decoració
 • Càtering i begudes
 • Tràmits  

I, tot el que puguis imaginar-te per un dia perfecte. A més, disposen d’una fantàstica i completa cartera de proveïdors que convertiran el teu casament en la teva celebració ideal.

A la seva pàgina web podreu veure la programació del calendari de concerts confirmats, els quals no us podreu perdre.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Passeig amb embarcació després de la cerimònia. Organització de serveis complementaris com càtering, begudes, música i animació, fotògraf, transport, allotjament i tràmits per a la cerimònia civil.
 2. En quines poblacions es pot embarcar?
  Tortosa, Deltebre, Sant Jaume. Amposta, l’Aldea, Campredó, Bitem, Xerta, Tivenys o Benifallet, entre altres.
 3. Es pot celebrar el banquet a l'embarcació?
  No ho recomanen, a excepció de què es tracti d'un banquet íntim de pocs convidats.