Casaments tradicionals, casaments civils, tipus cocktail, grans banquets, l’Orangerie de Clos Barenys s’adapta al casament que sempre has desitjat.

Descobreix els diferents espais envoltats de vinyes que l’Orangerie t’ofereix i que et permet encabir. Des de celebracions de petit format i íntimes fins a casaments de fins a 600 convidats.

La Pineda: gespa vinyes i vegetació provençal al teu voltant. Ideal per a celebrar la Cerimònia Civil i l’aperitiu nupcial. Un entorn refrescat per les ombres de pins i alzines.

També La Plaça: espectaculars vistes a les vinyes i a l’imponent Mar Mediterrani de fons. Un espai exclusiu on celebrar la vostra cerimònia civil i on també gaudir dels plaers del vi. I de la gastronomia sense ningú més que vosaltres i els vostres convidats.

La Sala Orangerie us ofereix un espai diàfan sense obstacles. Envoltat d’espectaculars jardins de fins a 450 comensals.

La Sala Ànfora, amb les vinyes a tocar de la sala i junt amb l’espectacular moble del s. XIX, fan que aquest espai singular esdevingui un entorn exclusiu i que ni a vosaltres ni als vostres convidats us deixi indiferents. Està equipada amb projector, pantalla, microfonia, imatge i so.

A la Sala Barricas, pots començar el teu esdeveniment amb un tast de vins. És el cor de la bodega i l’indret on els vins enbelleixen.

I per als convits més íntims i de fins a 30 convidats la sala Bodega a tocar de la Sala Barricas. Que amb una decoració cuidada fins al mínim detall, farà que el teu casament sigui tan especial com esperes.

A més a més l’Orangerie us ofereix diferents serveis per ajudar-vos a organitzar el vostre casament:

 • Wedding Planner: S’encarregaran absolutament de tot i tots els detalls del vostre casament estaran sota control.
 • Agència de Viatges: Per oferir-te les millors destinacions amb les millors condicions.
 • Detalls fets a mà, i decoració a mida segons els vostres gustos.
 • Fotografía i Vídeo.
 • Protocol i Música, animació i Dj.
Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  Fins a 600 convidats
 2. Espais disponibles?
  Disposem de quatre salons amb diferents capacitats i decoració. Terrassa i Jardins per a la cerimònia i aperitiu nupcial.
 3. Quins serveis ofereixen?
  Cerimònia Civil, Banquet tradicional o Coktail, Decoració integral del casament, Wedding planner, Agència de Viatges, Fotografia i vídeo, Protocol, Música i Dj’s Animació.
 4. Quina localització teniu?
  Entre vinyes i amb vistes al mar.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Cuina mediterrània.
 6. Es possible adaptar o modificar els menús?
  Sí.
 7. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per tot tipus de dietes i alèrgies.
 8. Teniu pastís nupcial?
  Sí.
 9. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  No.