Magadins Nou és una Masia rural del S.XVIII situada a la zona més elevada central catalana, a la comarca del Moianès entre Moià i l´Estany a 25km de Manresa i 25km de Vic, envoltada de camps de cultiu en un entorn natural.

Magadins Nou: Amb capacitat per a 15 persones, l´allotjament està pensat per a aquells que els agrada viatjar en grup o família. Envoltada d´un paratge natural incomparable, amb presència de fauna i abundant natura, la casa compta amb unes vistes immillorables que conviden a la desconnexió, la tranquil·litat i la pau.

La Pallissa de Magadins: capacitat de 5 persones possibilitat de 6 amb supletori

Per a grups de 20 persones es poden llogar totes dues. Les dues cases es comuniquen entre elles.

Celebracions casaments: 

Magadins Nou compta amb diferents espais on donar lloc als diferents moments de l’enllaç. Podreu fer la cerimònia civil a l’exterior amb impressionants vistes un còctel a l’aire lliure al preciós jardí, o fins i tot instal·lar una carpa per a la celebració del banquet.

Així mateix, el complex compta amb dues cases que podran donar allotjament fins a 20 persones, totalment equipades per brindar totes les comoditats que pugueu necessitar vosaltres i els vostres convidats.

Serveis que oferim:

L’equip de professionals d’aquesta masia us garanteix una experiència inoblidable a les vostres instal·lacions. Us assessoraran i ajudaran a crear el vostre dia somiat, facilitant-vos totes les gestions i permetent que feu un esdeveniment a la vostra mida.

Preguntes freqüents
  1. Quins espais teniu?
    Salons de banquets Terrassa Zona enjardinada Cuina per a ús del càtering Zona de ball Piscina Espai per a la cerimònia civil Pàrquing Altres (Barbacoa)
  2. Disposeu d'allotjaments per nuvis i convidats?
    Sí, fins a 20 persones.
  3. Feu més d'una celebració en un dia?
    No.