Marc Sàbat es un il·lusionista professional, nascut a Girona que disposa de diversos shows de màgia i espectacles a mida.

Durant quatre anys va ser el president de la SEI (Societat Espanyola de Il·lusionisme) de Girona i des de fa més de 10 anys es dedica en el món de l’espectacle professionalment.

La seva màgia innovadora, la forma de connectar amb el públic, el tracte proper i personal fan que els seus show siguin únics, màgics, divertits e inoblidables.

Ha actuat en diversos teatres, festivals (Fimag, Festival Emergent, Una Tona de màgia, Magikae, Festival d’Aquí…), fires (White summer, Santa Market…) i televisions (fins i tot participant en un concurs de talent “fent podi”).

També ha actuat per entitats importants com el F.C Barcelona, el Corte Inglés, Huawei , Danone, Carrefour, Unesco… per a partits polítics, ajuntaments, personatges famosos com  Pau Gasol, Rafa Márquez… o personalitats com el propietari de la Johnnie Walker i el vice president de TripAdvisor entre altres.

Per tot això, contínuament assisteix a congressos nacionals i internacionals per poder oferir idees i jocs innovadors als seus clients.

A més, és un mestre de cerimònies excepcional en el món nupcial, reconegut per la seva capacitat única de transformar cada casament en un esdeveniment inoblidable. Amb una presència carismàtica i una atenció meticulosa als detalls, Marc sap crear l’ambient perfecte per a cada parella, fent que cada moment sigui màgic i especial.

La seva experiència i professionalitat el converteixen en un referent en el sector, capaç de personalitzar cada cerimònia segons els desitjos i necessitats dels nuvis.

Amb Marc Sàbat, cada casament es converteix en una celebració única i emotiva, plena de records inoblidables.

Preguntes freqüents
 1. Quins són els vostres serveis?
  Per a nens, adults, Màgia, Humor, Mestre de cerimònies, Mentalisme, Taller de màgia i Globoflèxia
 2. Què inclou el pack de boda?
  Mestre de cerimònies, màgia de prop o escena, mentalisme, animació per als nens, màgia infantil i tallers de màgia.
 3. Es pot desplaçar arreu?
  Sí, arreu de Catalunya i depenent del preu la resta d'Espanya.
 4. Quan temps dura l'actuació?
  De 1h a 3h depenent dels serveis contractats.