El Mariachi Semblanza ofereix serveis musicals per diferents tipus d’esdeveniments privats, públics, culturals o populars. Un d’aquests serveis musicals va dirigit a particulars i és un dels més sol·licitats.

Ofereixen concerts típics mexicans per casaments. T’acompanyaran en el dia més feliç de la vostra vida per interpretar cançons típiques del repertori ranxer durant l’aperitiu, el convit i la fi de festa.

Cantaran amb vosaltres les cançons típiques mexicanes durant el vostre casament amb la idea de col·laborar en el dia més especial.

El casament, com un acte social en el qual dues persones decideixen formar una família, és un ritual intrínsec de festa on la música és un element essencial en totes les cultures. Així, en Mèxic, un casament no s’entén sense un Mariachi o un grup de música tradicional de la regió a la qual s’assembla.

El Mariachi és una agrupació molt versàtil en el sentit que pot tocar en un escenari, en acústic, en moviment i té repertori per tota mena d’ocasions, a més, que el seu extens repertori permet amenitzar des d’un detall fins a moltes hores de música per totes les situacions possibles en un esdeveniment tan especial, com és el vostre casament.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen?
  Música per cerimònia, música i banquet.
 2. Què inclou el pack boda?
  Cançons pels nuvis, pares i música de festa. Tots els packs els fan a mida del client.
 3. Quin estil de música ofereixen?
  Mariachi.
 4. Tipus de formació musical?
  Grup.
 5. Tenen disponibilitat de desplaçament?
  Si.
 6. Duració de l'actuació?
  L'acordem amb els nuvis.