mariano-moreno-logo

A Mariano Moreno, sabem que trobar el vestit de núvia perfecte és un dels moments més emocionants i especials a la vida d’una dona. Per això, ens dediquem a oferir una experiència única i personalitzada per a cada núvia que travessa les nostres portes.

Des del moment que entres, et rebem en un ambient càlid i acollidor, on cada detall està pensat perquè et sentis còmoda i especial. El nostre equip d’assessors experts pren el temps per conèixer-te, escoltar els teus somnis i entendre el teu estil personal. Junts, treballem per crear un vestit que reflecteixi qui ets i que faci realitat la teva visió pel dia del teu casament.

A Mariano Moreno cada vestit és una obra d’art. Utilitzem els millors teixits i posem una gran cura en cada detall, des dels brodats fins als acabats finals. Volem que et sentis bella i segura al teu gran dia, per això ens assegurem que cada vestit s’ajusti perfectament a la teva figura i ressalti la teva bellesa natural.

Però no només ens enfoquem al vestit. També oferim una selecció d’accessoris exclusius que complementen el teu look nupcial, com ara vels, tocats i joieria fina. Tot perquè cada detall estigui en harmonia i et sentis completament preparada pel teu dia especial.

Som aquí per fer realitat els teus somnis i acompanyar-te a cada pas del camí. Sabem que el teu casament és un dels dies més importants de la teva vida, i ens sentim honrats de ser part d’aquell moment tan màgic. Aquí, no només trobes un vestit de núvia, trobes una experiència inoblidable.

 

En Mariano Moreno, sabemos que encontrar el vestido de novia perfecto es uno de los momentos más emocionantes y especiales en la vida de una mujer. Por eso, nos dedicamos a ofrecer una experiencia única y personalizada para cada novia que cruza nuestras puertas.

Desde el momento en que entras, te recibimos en un ambiente cálido y acogedor, donde cada detalle está pensado para que te sientas cómoda y especial. Nuestro equipo de asesores expertos toma el tiempo para conocerte, escuchar tus sueños y entender tu estilo personal. Juntos, trabajamos para crear un vestido que refleje quién eres y que haga realidad tu visión para el día de tu boda.

En Mariano Moreno cada vestido es una obra de arte. Utilizamos los mejores tejidos y ponemos un gran cuidado en cada detalle, desde los bordados hasta los acabados finales. Queremos que te sientas bella y segura en tu gran día, por eso nos aseguramos de que cada vestido se ajuste perfectamente a tu figura y resalte tu belleza natural.

Pero no solo nos enfocamos en el vestido. También ofrecemos una selección de accesorios exclusivos que complementan tu look nupcial, como velos, tocados y joyería fina. Todo para que cada detalle esté en armonía y te sientas completamente preparada para tu día especial.

Estamos aquí para hacer realidad tus sueños y acompañarte en cada paso del camino. Sabemos que tu boda es uno de los días más importantes de tu vida, y nos sentimos honrados de ser parte de ese momento tan mágico. Aquí, no solo encuentras un vestido de novia, encuentras una experiencia inolvidable.

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixen? /¿Qué vestidos ofrecen?
  Disseny i confecció de vestits de núvia, complements de núvia i vestuari per a padrina, dames d'honor, patges... Diseño y confección de vestidos de novia, complentos de novia, y vestido de madrina, damas de honor, pajes...
 2. Quins estils treballen? ¿Qué estilos trabajan?
  Glamour, Modern, Original, Princesa i Romàntic. Glamour, Moderno, Original, Princesa i Romántico.
 3. Es necessari cita prèvia? ¿Es necesaria cita previa?
  Sí.
 4. I quins tipus de complements teniu? ¿Qué tipo de complementos ofrecéis?
  Sabates, Joieria, Vels, Mantellines, Tocats i accessoris per als cabells, Guants... Zapatos, Joieria, Velos, Mantillas, tocados y accesorios para el pelo.