Descobreix l’art del maquillatge i pentinat perfecte amb Marta Fontanet Make up Artist. Aquí trobaràs tots els serveis que necessites per a aquell moment tan esperat, on vols veure’t com sempre has somiat. La seva atenció és personalitzada, tenint en compte els teus gustos i idees per a aquell dia especial. Sens dubte, ella farà que brilleu en el vostre dia somiada.

Marta Fontanet Make up Artist s’especialitza en maquillatge i pentinats per a noces, oferint diversos estils perquè puguis escollir el que millor s’adapti a les teves necessitats. Per a més informació, no dubtis a fer una sol·licitud; t’assessorarà en tot el que necessitis.

Marta Fontanet és una maquilladora professional titulada d’una de les millors escoles de Barcelona. En el seu treball, destaca per la seva professionalitat, netedat i elegància. Si busques un aspecte de casament de somni, amb resultats impecables i duradors, no dubtis a contactar amb ella, sense cap compromís.

Serveis que ofereix:

Marta Fontanet disposa de diversos paquets de noces, perquè puguis triar el que millor s’adapti a les teves necessitats, sempre respectant el teu propi estil, tot 100% personalitzat.

Tu seràs sempre el més important, sent-te com una reina en tot moment, des de la comoditat del teu propi llar.

Aquesta estilista professional es troba a Badalona i ofereix els seus serveis per tota la ciutat i voltants, a domicili. No deixis escapar l’oportunitat de brillar com mai en el dia més especial de la teva vida. Contacta ara amb Marta Fontanet Make up Artist i comença a somiar despertament amb el teu aspecte perfecte de noces.

Preguntes freqüents
  1. Ofereixes recollits, semi recollits, trenes, etc.?
    Sí, oferim una àmplia gamma de serveis, incloent recollits, semi recollits, trenes, i més.
  2. ¿És possible crear recollits en cabells curts?
    Sí, és possible! Un recollit amb cabell curt pot ser realment impressionant amb una textura encantadora.
  3. Realitzes un maquillatge natural de pestanyes, llavis, etc.?
    Sí, ofereix un servei de maquillatge natural que ressalta la bellesa de les pestanyes, els llavis i altres aspectes del rostre. Aquest maquillatge és subtil i s'utilitza per realçar les teves característiques sense sobrecarregar la pell.