Marta Joieria Artística és el projecte que neix de la passió de la Marta pel disseny de joies especials i diferents. Els moments especials mereixen ser convertits en un tresor que emocioni i que sigui recordat per sempre més. Així que dissenya i crea joies personalitzades i úniques que expliquen històries boniques i especials.

Si busqueu unes aliances diferents, totalment personalitzades que expliquin la vostra pròpia història, la Marta serà la vostra millor aliada. Escoltarà les vostres idees, i junts dissenyareu les aliances ideals inspirades en la vostra essència i singularitat. El nuvi no vol dur aliança? No patiu, la Marta us té una pila d’alternatives que segur us fascinaran tant o més. L’important és tenir un record “molt vostre” d’aquest dia tant important.

Amb materials com la plata de llei, or de 18 o 24Kt de diferents colors, reciclant or de joies familiars amb alt valor sentimental per a vosaltres, …hi trobareu infinitat d’opcions i combinacions que segur s’adaptaran a les vostres necessitats. No oblideu demanar cita per concertar una visita amb ella.

La Marta és una enamorada de la seva professió, i cada peça que crea és el reflex de la seva creativitat, esforç i dedicació. Treballa totes les joies a mà al seu taller, una a una, fent que cada joia sigui única i irrepetible; cosa que les fa encara més especials. Al seu taller/showroom també hi trobareu diferents col·leccions pròpies. Treballades també amb la mateixa màgia una a una. Ideals per arrodonir el vostre look nupcial. Fes un cop d’ull a la seva botiga online i troba-hi una joia tan especial com el teu gran dia!

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis ofereixes?
  Disseny de joies totalment personalitzades i úniques fetes a mà.
 2. Quines joies dissenyes?
  De tot tipus. Aliances, solitaris, botons de puny per a nuvi, arracades, penjolls, …
 3. Quín és l'estil de les teves joies?
  És un estil diferent i molt allunyat de la joieria tradicional i clàssica. Son joies tan especials com les persones que les porten.
 4. Temps d'antelació per demanar un disseny a mida?
  Depèn del tipus de joia, però aprox. 2 mesos