Mas Gran de Cruïlles, ubicat al cor del Baix Empordà, ofereix un entorn magnífic i inigualable per a la celebració del vostre casament. Amb espais versàtils i àmplies instal·lacions, aquest lloc combina l’estil d’una masia antiga amb elements moderns.

El seu disseny fusiona l’encant de les antigues masies amb línies contemporànies als espais coberts. El Mas Gran de Cruïlles disposa d’un extens jardí, un escenari perfecte per a la celebració de la vostra boda en companyia d’amics i família. Els elegants arcs a l’exterior de la casa afegixen una sensació única d’elegància, art i perspectiva.

A més, la masia compta amb el saló Gavarres, amb una capacitat per a 300 persones, ideal per al banquet. La sala inclou una àmplia terrassa i un pàrquing amb 150 places. L’equip del Mas Gran de Cruïlles facilita els millors proveïdors per assegurar-vos que el vostre casament sigui tal com l’heu somiat.

Per aquells que volen passar la nit sense preocupar-se pel desplaçament, la masia ofereix 5 habitacions i una suite, amb una capacitat total de fins a 18 persones.

Situat a prop de llocs encantadors a la Costa Brava, el Mas Gran de Cruïlles us ofereix assessorament personalitzat per adaptar-se als vostres gustos i necessitats. No dubteu a demanar el vostre assessorament i a gaudir del millor dia de les vostres vides!

Preguntes freqüents
  1. Tenen menú pel banquet?
    Només lloguen l'espai, no tenen restaurant però poden oferir proveïdors de càtering.
  2. Hi ha exclusivitat en els serveis de fotògraf i música?
    No.
  3. Disposen d'accés per a persones amb discapacitat?
    Sí.