Mas Gran de Cruïlles està situat ben bé al cor del Baix Empordà, un indret magnífic i inigualable. Disposa d’uns espais versàtils i molt amplis, el lloc ideal i l’espai perfecte per a la celebració del vostre casament.

El seu disseny és una combinació entre una masia antiga i uns espais coberts de línies més modernes. El Mas Gran de Cruïlles també compta amb un ampli jardí, un escenari perfecte on podreu celebrar amb tranquil·litat la vostra boda, en companyia dels vostres amics i familiars. Els arcs que caracteritzen la casa al seu exterior, aporten una sensació completa d’elegància, art i perspectiva molt especial i única.

A més, la masia també disposa d’un gran saló, la sala Gavarres, que té una capacitat per a unes 300 persones. En aquesta sala podreu celebrar el banquet i, també trobareu una àmplia terrassa i un pàrquing amb 150 places. L’equip del Mas Gran de Cruïlles s’encarregaran de facilitar-vos els millors proveïdors perquè pugueu aconseguir gaudir del casament que sempre heu somiat.

I, si tant vosaltres com alguns dels vostres convidats voleu passar la nit sense haver de preocupar-vos pel desplaçament, ho podeu fer en alguna de les 5 habitacions que té la masia. A més, també podreu gaudir d’una suite que ofereix. La capacitat total és fins a 18 persones.

El Mas Gran de Cruïlles es troba molt a prop de llocs d’encant de la Costa Brava. No ho dubteu més i demaneu el vostre assessorament totalment personalitzat, on s’adaptaran als vostres gustos i necessitats. I, a gaudir del millor dia de les vostres vides!

Preguntes freqüents
  1. Tenen menú pel banquet?
    Només lloguen l'espai, no tenen restaurant però poden oferir proveïdors de càtering.
  2. Hi ha exclusivitat en els serveis de fotògraf i música?
    No.
  3. Disposen d'accés per a persones amb discapacitat?
    Sí.