Estàs buscant un lloc perfecte per celebrar el teu gran dia? Mas Montbrió Belvedere ubicat a Cambrils és el lloc ideal, una típica masia catalana amb més de 10 anys d’experiència al sector dels casaments i una capacitat de 250 convidats. Té un ambient acollidor i romàntic a més d’un concepte molt sostenible, això el va portar a ser premiat el 2017 amb el “premi honorífic de millor projecte de sostenibilitat i rehabilitació, hostalera a Espanya”.

El lloc més destacat de tota la masia és el seu gran jardí amb 24000 m² on celebrar tant la cerimònia com un deliciós banquet. Aquest jardí es pot dividir en espais diferents per la celebració com:

 • Una zona de descans per poder prendre el sol amb cadires, hamaques…
 • Piscina climatitzada d’aigua salada.
 • Camp de futbol amb gespa natural.
 • Pati que es converteix en discoteca per als millors esdeveniments.

Mas Montbrió Belvedere vol que tinguis el teu casament somniat i et dona totalment llibertat a l’hora d’escollir tant la decoració com el càtering, de totes maneres posa a la teva disposició wedding planners i professionals per assessorar-te en cas que sigui necessari. A més també estan en contacte amb hotels de la zona perquè puguis arribar a allotjar a tots els teus convidats, ja que a la masia només es poden dormir 19 persones.

No esperis més i contacta amb Mas Montbrió Belvedere per celebrar el vostre gran dia!!

Preguntes freqüents
 1. Celebren més d'un casament diari?
  No.
 2. Quina quantitat de persones es poden allotjar?
  19 convidats.
 3. Càtering personalitzable?
  Sí, es pot modificar.