Si estàs buscant un indret singular on celebrar el teu gran dia com sempre havies imaginat, a Mas Solà, un preciós hotel situat en un entorn natural privilegiat a Santa Coloma de Farners, serà un encert segur. Posa a la teva disposició un equip professional experimentat i amb l’únic objectiu que el dia del teu casament esdevingui el més feliç de la teva vida.

Les seves instal·lacions es componen d’uns fantàstics espais on celebrar els diferents capítols del teu casament:

 • Un captivador jardí amb un llac i piscines
 • Porxo
 • Salons interiors
 • Una elegant carpa de vidre on delectar un exquisit banquet

Mas Solà ofereix una acurada cuina mediterrània amb tocs d’autor i de creativitat. Et proposen diferents menús, que podràs modificar i personalitzar al teu gust i segons les teves necessitats. També ofereix menús per a celíacs, vegetarians…

Coneixen l’importància que té per a tu aquest dia tan especial, i volen que gaudeixis de cada moment amb tota intensitat i tranquil·litat. Per això, disposa d’una fantàstica cartera de proveïdors de serveis complementaris, com músics i DJs, floristes, decoració… i s’encarregaran de tota la coordinació de l’esdeveniment.

I per a més comoditat, podreu fer servir l’aparcament del Mas, i si us convé, podreu disposar fins i tot de servei de mainadera i del mini-club.

Destaquem també el Spa de Mas Solà, ideal per gaudir-ne al dia següent del casament, havent-vos allotjat en una suite nupcial de l’hotel! 

Preguntes freqüents
 1. Quins serveis oferiu?
  Organització integral de casaments i esdeveniments.
 2. De quins espais disposeu?
  Jardins amb un llac i piscines, porxo, carpa de vidre, menjadors privats, habitacions per allotjar als convidats i suite nupcial pels nuvis, Spa.
 3. Organitzeu els serveis complementaris?
  Sí. Ens encarreguem de tots els detalls, i de personalitzar el casament segons els desitjos dels nuvis.
 4. Quin tipus de cuina oferiu?
  Cuina mediterrània amb tocs d'autor i de creativitat.
 5. Possibilitat de personalitzar i modificar els menús?
  Sí. A més a més, oferim la possibilitat d'adaptar els menús per a convidats amb al·lèrgies alimentàries i necessitats especials.
 6. Nombre màxim de convidats?
  350 persones.