Si esteu buscant el lloc ideal on celebrar el vostre casament, en un ambient acollidor rodejat de naturalesa, us presentem la Masia Can Ramoneda. La trobareu a la ciutat pintoresca i històrica, Rubí.

La Masia Can Ramoneda, és una casa rural amb encant. Disposa d’espais i decoració que faran que el vostre casament sigui especial. Disposa d’una sala de menjador amb capacitat per a 100 persones, d’un ampli jardí de 265 m i terrasses amb dues barbacoes on podreu celebrar tant la cerimònia com el banquet. A més els seus espais interiors com el menjador i la sala amb xemeneia, us permetrà gaudir d’una celebració singular amb els vostres convidats.

Pel que fa al càtering, La masia ofereix un servei especialitzat en casaments amb una àmplia varietat de menús personalitzats. L’equip de professionals s’encarregarà de tots els detalls perquè gaudiu del gran dia sense preocupacions. Així doncs, si és del vostre gust, us proporcionaran el càtering i servei de taules si és necessari.

També disposa de taules i cadires per al teu esdeveniment. Si us feu càrrec de l’àpat, també us ofereixen neveres. I no us preocupeu pel cotxe, tenen un aparcament ampli i gratuït. Aprofita les seves instal·lacions per a la teva pròxima celebració!

Si voleu gaudir d’un casament d’encant, la masia, és el lloc perfecte. No ho dubteu i poseu-vos en contacte amb l’equip per a més informació. El vostre dia especial, sense cap mena de dubte serà inoblidable a la Masia Can Ramoneda.

Preguntes freqüents
  1. Nombre de comensals?
    100.
  2. Fan menú personalitzat?
    Sí.
  3. Es pot portar menjar de casa?
    Sí. Disposen de neveres.