can_tosca_logo

Masia Can Tosca data del segle XVI, és una típica casa catalana dedicada antigament a l’agricultura, amb molí i producció de llet. És molt coneguda a l’entorn, declarat “Patrimoni Històric de Catalunya”.

Situada a Cabrils, un encantador poble de la comarca del Maresme, a només 23 km de Barcelona i molt a prop del mar. Podràs accedir-hi per autopista o per carretera, vorejant el mar.

Des del 1992, la Masia Can Tosca va iniciar una nova etapa dedicant-se a celebrar esdeveniments i banquets de casament, aprofitant tant el seu encantador jardí com de l’interior.

Treballen sempre de forma personalitzada, ja que s’adapten segons les necessitats de cada client i tractant-lo amb la màxima calidesa i professionalitat.

A la casa podràs celebrar des de un aniversari, esdeveniments, reunions d’empresa, bateig… però especialment casaments.

També, a l’interior de la casa disposen d’un saló amb capacitat màxima de 125 comensals i la part antiga, on es poden muntar taules per grups petits.

Podràs celebrar el banquet als seus esplèndids jardins o si el clima no és l’esperat, compten amb un acollidor saló interior decorat. Amb un saló especial per ballar i poder convertir-lo en zona chill out.

A més, a la Masia Can Tosca ofereixen tot tipus de serveis: Exclusivitat; unes soles noces per jornada, decoració floral extra, fotografia i vídeo, animació i espectacles, guarda-roba, ampli aparcament, 3 hores de barra lliure durant el ball, Dj durant tot l’esdeveniment, targetes personalitzades, seatting pla, parament i transportis, servei d’organització i assessorament integral de l’esdeveniment, coordinació general dels esdeveniments.

Masia Can Tosca, és un lloc on podràs gaudir del teu dia tan somiat i fer que sigui inoblidable.

Preguntes freqüents
 1. Nombre de comensals?
  A l'interior de la casa disposen d'un saló amb capacitat màxima de 125 comensals
 2. Espais disponibles?
  Salons, jardins, saló especial per ballar...
 3. Quins serveis ofereixen?
  Exclusivitat, decoració floral extra, fotografia i vídeo, animació i espectacles, guarda-roba, ampli aparcament, 3 hores de barra lliure durant el ball, DJ durant tot l'esdeveniment, seatting plan, parament i transports, servei d'organització i assessorament integral de l'esdeveniment i coordinació general dels esdeveniments.
 4. Quina localització teniu?
  Entre el mar i la muntnaya, situats a Cabrils, al Maresme.
 5. Tipus de cuina que oferiu?
  Tenim cuina pròpia.
 6. Feu menús especials?
  Sí, fem menús per vegetarians, vegans, diabètics, celíacs, per diabètics i hipertensos.
 7. Teniu pastís nupcial?
  Si.
 8. Hi ha limitació horària en les celebracions?
  Fins les 03:00 h.
 9. Teniu accés per a minusvàlids?
  Si.